Setari Cookie-uri

Super-concert Smiley la aniversarea a 14 ani de Plaza România

În perioada 13-21 octombrie, Plaza România aniversează 14 ani de shopping, distracție, evenimente educative și servicii de calitate prin discounturi irezistibile în magazinele partenere și două concerte speciale cu intrare liberă: Smiley și Gașca Zurli.

Comunicat de presă

Astfel, pe 14 octombrie, de la ora 19:00, Smiley va susține un concert extraordinar în parcarea Plaza România. Pe 20 octombrie, în zona Rotonda, Gașca Zurli îi va încânta pe juniori cu un super spectacol care va include muzică, dans, distracție alături de personajele preferate, precum și o sesiune specială de autografe.

Gasca Zurli

Intrarea este liberă la ambele evenimente.

În plus, Plaza Romania îsi așteaptă clienții cu reduceri speciale de aniversare, de până la 70%, disponibile în perioada 13-21 octombrie, în mai multe magazine și restaurante din mall: Aleco Air, Ana Baking, Deluka, Dinner Food, Diverta, Douglas, Gelato Mio, Il Passo, Lava & Cuce, Lee Cooper, Maxi Toys, Mothercare, Nala, Noriel, Opticris, Optiplaza, Sensiblu, Sephora, S-Karp, Teilor, Tezyo, TimeOut, Vicco.

Citește și:

Plaza Romania

Concertele aniversare au devenit o tradiție la Plaza România: de-a lungul celor 14 ani, cei mai îndrăgiți artiști ai momentului au cântat la aniversările mall-ului: Delia, Horia Brenciu, Andra, Ștefan Bănică sunt doar câțiva dintre cei care au transformat o vizită la mall într-o experiență de neuitat.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.