Setari Cookie-uri

Teatru interactiv pentru copii - Aventurile lui Habarnam și ale lui Stietot

Duminică, 21 octombrie, începând cu ora 11:00 sunteti invitați cu mic cu mare la teatru! La Kokos Fun & Play începe seria punerii în scenă a uneia dintre cele mai iubite și citite cărți pentru cei mici, Aventurile lui Habarnam. Un spectacol interactiv adresat copiilor cu varsta intre 3 - 10 ani.

Comunicat de presă

În Oraşul Florilor, locuitorii săi prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupaţiile şi firile lor: Ştietot, Pilulă, Şurubel şi Piuliţă, Zahar Zaharescu, Limonadă, Glonţişor, Acuarelă, Guzlă, Grăbilă, Dondănel, Tăcutul, Gogoaşă, Zăpăcilă, Posibil şi Probabil. Este clar că Habarnam nu ştie nimic! Degeaba încearcă să se facă muzicant, pictor, poet, şofer de curse. Dar transformarea lui începe să se petreacă odată cu plecarea într-o expediţie nemaipomenită în lumea prichindeilor, la capătul căreia Habarnam ştie chiar să şi citească!

Aventurile lui Habarnam si ale lui Stietot

În această duminică, Habarnam care s-a săturat să tot râdă prichindeii de el, se hotărăște să învețe o meserie serioasă și îl roagă pe Știetot să-l ajute. Astfel încearcă să învețe pe rând să devină muzicant, pictor sau poet, dar într-un final se dovedește că nu se prinde nici o meserie de el. Pentru că Știetot ia promis că-l va lua într-o călătorie cu un balon zburător inventat de el, Habarnam la rândul lui și cu acordul lui Știetot invită câțiva prichindei din public să-i însoțească în această călătorie.

Citește și:

Aceștia se ridică cu balonul și încep să zboare dar nu pentru mult timp; în timpul scurtei călătorii au loc tot felul de întâmplări trăznite. Într-un final balonul începe să coboare spre pământ pregătindu-se de o prăbușire, singurul care reușește să sară cu parașuta fiind Știetot. Aterizarea forțată are loc într-un ținut nou unde erau numai prichinduțe. Habarnam se împrietenește cu prichinduță Ochi Albaștri căreia îi câștigă încrederea cu lăudăroșenia și minciunile spuse.

Habarnam se reîntâlnește și cu ceilalți prichindei cu care a călătorit, făcând pe grozavul și comportându-se ca un șef. Pentru că toată lumea este teafără, aceștia pregătesc o petrecere dar tocmai când ideiile lui Habarnam au devenit din ce în ce mai trăznite apare și Știetot. Habarnam recunoaște în cele din urmă în fața prichinduțelor că a vrut să se dea mare și că a greșit, acesta fiind iertat de toată lumea cu condiția să promită că nu o să mai spună niciodată minciuni.

Citește și:

Aventurile lui Habarnam si ale lui Stietot

Spectacolele Aventurile lui Habarnam au o latură educativă. Fiecare episod promovează o serie de valori, precum adevărul, onestitatea, iubirea, prietenia, pe care copiii trebuie să și le însușească și să le urmeze. În cadrul spectacolului Aventurile lui Habarnam și ale lui Știetot copiii vor învăța că nu este bine să ne lăudăm și să umblăm cu minciuni , iar prietenii sunt foarte importanți.

Spectacolul are durată de 45 minute, iar prețul lui bilet este de 50 lei (în preț este inclusă și o băutură pentru copil). Rezervările se pot face la numărul de telefon 0766.572.950 sau pe office@kokoss.ro. Părinții care nu doresc să participe la spectacol îi pot aștepta pe cei mici la Etajul 3, în zona dedicată adulților.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.