Setari Cookie-uri

Lansarea #TheNewDouglas

Vedete, influencers și jurnaliști au participat pe 17 octombrie în noul magazin Douglas din Plaza România la evenimentul de lansare a noului concept Douglas – un spațiu premium dedicat frumuseții moderne.

Comunicat de presă

Caracteristicile principale ale noii strategii de brand revizuite fundamental sunt un nou logo, o nouă declarație de misiune și un nou limbaj vizual.

Noul logo combină aspectele tradiționale cu estetica modernă. Cea mai cunoscută trăsătură a fostului logo Douglas, tonul specific de mint, este păstrată, culoarea asigurând valoarea de recunoaștere a mărcii, ceea ce permite, la rândul său, o schimbare mai semnificativă a tipografiei. Majusculele exprimă puterea și încrederea în sine. Literele interconectate "D" și "O" simbolizează relația strânsă și loială pe care o are Douglas cu clienții săi.

Magazin Douglas

Noua poziționare strategică a Douglas se reflectă și în noua declarație de misiune a companiei, aceea de a incuraja si de a inspira în a avea încrederea de a descoperi și a de se bucura de propria frumusețe. "Vrem să încurajăm și să inspirăm clienții noștri să își recunoască propria lor frumusețe și să câștige încredere în sine. În tot ceea ce facem, nu ne concentrăm doar pe dorințele clienților noștri de azi, ci întotdeauna ne întrebăm care vor fi nevoile lor mâine. Aceasta este singura mdalitate prin care putem dezvolta Douglas de la statutul de retailer premium într-o marcă premium " a declarat Directorul de Marketing Douglas, Lucas van Eeghen.

Citește și:

Cu o selecție rafinată de produse best seller, branduri și colecții exclusive și o paletă extinsă și calitativă a produselor marcă proprie, Douglas încurajează clienții să se bucure de propria frumusețe, oferindu-le diversitatea alegerii și curajul de a experimenta look-uri noi pentru a fi așa cum își doresc.

Noul limbaj vizual Douglas cucerește prin vizualurile realizate de celebrul fotograf Peter Lindbergh ce introduce pe scena Douglas modele internaționale de top. Fotografiile alb-negru capturează frumusețea naturală a unor modele precum Cara Delevingne, Amber Valletta, Alexa Chung, Lineisy Montero, Jon Kortajarena, și a influencerului german Caro Daur. Și aici accentul este pus pe frumusețea individuală și pe autenticitate. Imaginile campaniei sunt folosite în magazinele Douglas, magazinul online și canalele digitale.

Citește și:

Scopul strategiei #FORWARDBEAUTY este de a consolida poziția pe piață a companiei Douglas, prin modernizarea și întinerirea mărcii.

„Industria frumuseții evoluează rapid, iar Douglas investește constant pentru a fi mereu aproape de clienți, atât prin extinderea rețelei de magazine fizice și a magazinului online, prin lansări de produse exclusive care răspund ultimelor tendințe, dar și prin modalitatea de abordare. Douglas întărește imaginea de sine a femeilor moderne, le încurajează să se bucure de propria frumusețe și să își cultive individualitatea în tot ceea ce fac” – Lavinia Ivas, Director General Douglas Romania.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.