Amway România susține tinerii artiști și inaugurează proiectul cultural Artistry Studio Gallery

Amway România susține tinerii artiști și inaugurează proiectul cultural Artistry Studio Gallery
Kudika
5 Octombrie 2018

În parteneriat cu Noaptea Albă a Galeriilor, Amway România susţine tinerii artişti şi inaugurează proiectul cultural Artistry Studio Gallery pentru trendsetterii urbani care cred în pasiunile lor.

Comunicat de presă

Parteneriatul cu Noaptea Albă a Galeriilor se înscrie într-un demers mai amplu al Amway de a încuraja oamenii să îşi celebreze pasiunile, odată cu lansarea colecţiei de toamnă ARTISTRY STUDIO™ NYC Edition. Ambalajul acesteia a fost realizat de artista de origine franceză Juliette Delorme (Lady JDay), care în prezent locuiește la New York.

Pe 5 octombrie două studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti îşi vor expune lucrările la Amway Business Center, care se va transforma cu ocazia NAG într-un spaţiu alternativ dedicat artei contemporane - Artistry Studio Gallery.

artistry studio

Irina Yahfouf Dragomir este studentă în anul III la UNARTE, secţia pictură, sub îndrumarea profesorului Alexandru Radvan. Anterior a absolvit Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială din cadrul Universităţii Bucureşti.

„Sunt fascinată de oameni şi de culori, ceea ce se poate observa imediat în picturile mele, pentru că tema mea favorită este portretul. Prefer culorile tari şi combinaţiile îndrăzneţe, uneori chiar neobişnuite. Imi place ca oamenii să îşi creeze propriile lor poveşti atunci când îmi privesc picturile, să îţi explice expresia portretelor mele folosind propriile lor conţinuturi”.

Sînziana Coşoianu este studentă în anul III la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, secţia Pictură, fiind absolventă a Liceului de Arte Plastice ''N. Tonitza'', Bucureşti. Lucrările sale reprezintă rezolvarea unor exerciţii de culoare şi forme simplificate. Ele fac parte din seria ''WARNINGS'', fiind autoportrete şi ironii urbane.

Expoziţia este găzduită la Amway Business Center (Calea Victoriei nr. 145) pe 5 octombrie, în intervalul 19:00 – 02:00.

sursa foto front page: shutterstock/by wayhome studio

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri