Setari Cookie-uri

SOLD OUT primele 2 categorii la show-ul celui mai de succes solist tribute Queen

JOSEPH LEE JACKSON, recunoscut ca cel mai de succes solist tribute Queen, va cânta în data de 9 noiembrie, ora 22.30, la Hard Rock Café, în cadrul concertului Freddie Mercury Tribute.

Comunicat de presă

Organizatorii anunță sold out la Categoria VIP - 150 de lei (întâlnire cu artistul, poza, loc la masă în fața scenei) și pentru Categoria 1 - 90 de lei (loc la masă în fața scenei).

Pe 9 noiembrie vor fi readuse în fața publicului hit-urile Queen, printre care: “Bohemian Rhapsody”, “We Are The Champions”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” de către omul despre care mama lui Freddie Mercury, Jer Bulsara, a spus: ”Freddie era original, el și Queen au fost cei mai buni, dar în acest nou secol, Joseph este cel mai bun.”

JOSEPH LEE JACKSON

Ea a rostit aceste cuvinte după ce Joseph Lee Jackson a performat în cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onorează memoria lui Mercury, din Marea Britanie, ca urmare a invitației primite din partea familiei regretatului artist.

Citește și:

JOSEPH LEE JACKSON aduce în fața publicului un show dinamic, din care răzbate carisma inconfundabilă a unuia dintre cei mai spectaculoși soliști din istoria rock-ului.

La Concertul său de la București din 9 noiembrie, la Hard Rock Café, ora 22.30, mai este la vânzare un număr limitat de bilete la Categoria 2 - 60 de lei (loc la masă) & Categoria 3 - 40 de lei (loc în picioare). Biletele se pot achiziționa Online prin iabilet.ro și la Hard Rock Café.

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.