Setari Cookie-uri

Șatra – Noi, țiganii – spectacolul se amână pentru 16 și 17 martie 2019

Grandioasa producție de 1 milion de dolari, care trebuia să aibă loc pe 3 noiembrie la Constanța și pe 4 noiembrie la București, se amână pentru luna martie 2019.

Comunicat de presă

Directorul artistic al spectacolului, Yuri Kuznetsov, va suferi o intervenție chirurgicală complicată, în urma agravării unei probleme medicale. Din păcate, refacerea postoperatorie nu se încadrează în timpul rămas până la călătoria în România. Mai mult, medicii i-au interzis orice fel de călătorie până la finele lui ianuarie 2019.

Satra

Este motivul pentru care, de comun acord cu managementul Teatrului Romen de la Moscova și în acord cu disponibilitatea datelor pentru Sala Palatului (București) și Casa Sindicatelor (Constanța), organizatorii din România anunță că noile date sunt: Constanța 16 martie și Bucureștii 17 martie 2019.

Cei care au achiziționat bilete pentru luna noiembrie sunt informați ca acestea rămân valabile! În cazul în care se dorește returnarea banilor și anularea biletului, returul biletelor se poate face în punctele de unde au fost achizitonate începând de miercuri, 24.10.2018 până la data de 30.12.2018.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.