Halls - Să mergi cu curaj în locuri inedite…

Halls - Să mergi cu curaj în locuri inedite…
Kudika
22 Octombrie 2018

Navigarea printre activitățile cotidiene și “energizarea la comandă” a unui boost mental, care să stimuleze performanța până în punctul în care succesul devine o banalitate, este de azi mai ușor de obținut ca niciodată, prin lansarea noii gume de mestecat Halls.

Comunicat de presă

Să fii energizat în sens emoțional, experimentând cu curaj ceva cu adevărat revigorant: aproape 60 de minute de senzație de prospețime - aceasta este promisiunea noului produs vedetă al Mondelēz International: guma de mestecat HALLS, lansată acum pe piața din România.

Guma de mestecat Halls

Halls își respectă promisiunile de brand inovativ și de calitate odată cu pătrunderea pe piața din România a acestui nou produs, care combină într-un echilibru perfect cristale de menthol, concepute pentru a crea o experiență senzorială de lungă durată. Deci, nu fiți timizi și alegeți-vă varianta preferată din cele 4 disponibile: Peppermint, Watermelon, Spearmint și Citrus.

Apoi, pregatiți-vă pentru o călătorie plină de vibrații și emoții în țara prospețimii, unde viziunea voastră va deveni mai clară ca niciodată, iar inspirația va deveni cea de-a doua voastră natură. Astfel, cu noua gumă de mestecat HALLS, Mondelēz International - unul dintre cei mai importanți producători de gume de mestecat din lume - își surprinde plăcut consumatorii din România, un public obișnuit până acum cu dropsurile Halls.

Dar, din moment ce bomboanele și noile gume de mestecat Halls se anunță a fi ceva magic, suntem dornici să îi observăm efectele pe străzile orașului și în birouri și să ne întrebăm: mi se pare mie sau ea/ el vibrează de prospețime grație acestui nou efect Halls despre care toată lumea vorbește în aceste zile?

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri