Setari Cookie-uri

Vibe-ul românilor nu se poate exprima în cuvinte… Vă mulțumesc!!

“Simți publicul din momentul în care ai pășit pe scenă. Vibe-ul românilor nu se poate exprima în cuvinte… Vă mulțumesc!!”, Liz Mitchel original lead singer Boney M.

Comunicat de presă

Sala Palatului, la capitate maximă, a răsunat de aplauze. Români și nu numai au dansat, au cântat și au aclamat bis după bis la concertul aniversar 40 de ani de când hit-urile ”By the rivers of Babylon” și ”Rasputin” au cucerit lumea.

Boney M

În deschidere, Ottawan a ridicat sala în picioare, hit după hit. Tineri sau mai în vârstă, românii au cântat vers cu vers melodiile celebrului artist care a urcat pe scenă alături de fiica sa. Deliciul sălii nu a fost atât momentul în care el a coborât în sală și a dat mâna cu spectatorii și nici semnarea de autografe direct pe scenă, ci copiii pe care Ottawan i-a luat alături de el. La nici 3 ani împliniți, poate unul dintre cei mai tineri fani din sală, a făcut propriul număr de dans. Și ca să anunțe așa cum trebuie momentul ce avea să urmeze, adică Boney M, cum era scăpat de sub atenta supraveghere a artistului, cel mic fugea spe tobe. “Sunt pentru a treia oară în România și îmi pare atât de rău că nu am apucat nici acum să vizitez orașul așa cum mi-aș fi dorit. Însă, plec cu aceeași senzație fabuloasă: energia incredibilă pe care voi, românii, o aveți”, a spus Ottawan.

Citește și:

“Vă mulțumesc!!”

În delir la propriu s-a aflat sala bucureșteană când Liz Mitchel a intrat pe scenă. Timp de peste o oră și jumătate românii au stat în picioare, au dansat, au cântat și au trăit fiecare moment. Artista a coborât în sală și a încercat să stea cât mai mult între fanii veniți în Sala Palatului. Ceea ce Liz avea să afle la final, de la organizatori, este că printre români se află și public venit special de peste granițe. Un exemplu este un cuplu sosit la București tocmai din Australia. “Am venit pentru Boney M. Suntem fani de o viață și, când am aflat de concert, am organizat această călătorie. Nu regretam nicio secundă, mai ales că am descoperit un oraș absolut minunat!”.

Citește și:

Boney M

Liz Mitchel nu s-ar mai fi dat plecată de pe scenă. A dansat, a cântat. A vorbit cu publicul și a plâns. “Următoarea melodie îmi este specială. Și asta pentru că dacă nu era Bob Marley cu a să piesă, “No woman, no cry” eu nu aș fi fost parte din Boney M și nici aici, în fața voastră. O cântăm odată, am fost auzită și luată în Boney M. Deci…”, a spus artista cu ochii în lacrimi în fața unei întregi săli. Alături de mulți tineri și copii pe care i-a invitat alături de ea, cu mare parte din sala coborâtă în fața scenei, Boney M a cântat hit după hit. Apogeul l-a reprezentat, așa cum era de așteptat, hitul care de 40 de ani face istorie în lume: “Rasputin”.

Liz Mitchel

“Nu am venit în România cu vreo idee despre cum va fi. Însă, simiți publicul din momentul în care ai pășit pe scenă. Vibe-ul românilor nu se poate exprima în cuvinte… M-au îmbrățișat cu atât de multă căldură! Știți, există public care vine, te ascultă și ăia e. Aici a fost altceva. De la prima interacțiune cu sala am fost copleșită. Vă mulțumesc!!”, a spus la final Liz Mitchel - original lead singer Boney M.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.