Setari Cookie-uri

3 cele mai frumoase modele de canapele pe care să le iei de Black Friday 2018 de pe Vivre

Să ai locuința așa cum îți dorești este de la sine înțeles. Pentru a obține efectul pe care îl vânezi, care să se plieze pe stilul tău, mai întâi trebuie să faci câteva investiții în sensul ăsta. Black Friday ar putea fi o oportunitate de neratat, atunci când se plănuiesc achiziții din categoria de home&deco.

Atunci când vine vorba despre cumpărături pentru casă, este destul de complicat să faci totul în perspectivă, în avans, să știi ce și cum vei așeza. Te-ai gândit la culoarea pereților, la nuanța parchetului, la combinațiile de perdele și draperii, dar mai rămâne și cea mai mare provocare - mobilierul.

Dacă petreci destul de mult timp în living, o canapea cât mai comodă este esențială - atât pentru confortul tău cât și pentru cel al invitaților. Black Friday 2018 vine și la Vivre, o destinație recentă pentru cumpărături online cât mai variate. Ca să îți fie cât mai ușor să vizualizezi propunerile pentru canapele la reducere, am selectat pentru tine câteva dintre cele mai interesante oferte - de la design, până la mărimi și aspecte diferite. Cu siguranță că vei găsi ceva pe placul tău. De exemplu:

Citește și:

🛋 Canapele colorate de Black Friday 2018 pe Vivre pentru un living plin de voie bună

🛋 Canapele cu tapițerie deosebită de urmărit pe Vivre de Black Friday 2018: pentru personalitatea casei tale

🛋 Canapele extensibile minimaliste de vânat pe Vivre de Black Friday 2018

Canapele colorate de Black Friday 2018 pe Vivre pentru un living plin de voie bună

Canapelele, așa cum le știai tu din sufrageria părinților și bunicilor, nu mai sunt de ceva timp în centrul atenției. Acum de sofa se ocupă designeri care își pun imaginația la lucru și gândesc câteva dintre cele mai interesante modele de canapele - cu cât mai colorate, cu atât mai bine.

Printre cele mai atrăgătoare modele de canapele sunt cele colorate, în nuanțe cât mai vibrante uni - fără modele, fără ornamente, fără detalii, fără decorațiuni suplimentare. Se mizează pe alegerea unei culori cât mai stridente, una care îți va transforma camera în una plină de viață, te va umple de energie.

Citește și:

De Black Friday poți găsi piese de mobilier în tonuri țipătoare sau discrete, și la reducere - canapele roz, canapele verzi-turcoaz, canapele roșii, albastre, galbele, portocalii și multe altele.

Canapele colorate de Black Friday 2018

Vezi propuneri

Canapele cu tapițerie deosebită de urmărit pe Vivre de Black Friday 2018: pentru personalitatea casei tale

Există o soluție și pentru cei mai îndrăzneți dintre noi, cărora ne plac canapelele cu tapițerii deosebite - sofa unicat cu imprimeuri originale, fabricate și lucrate manual. Cele mai multe sunt de inspirație vintage, retro, clasică, boho chic, etnică sau chiar de mozaicuri orientale.

Poți găsi de Black Friday reduceri atât la canapelele cu două sau trei locuri, cât și la cele extensibile sau fixe, cu sau fără perne, cu sau fără spătar și brațe. Sunt extrem de variate propunerile - se mizează pe dimensiuni imperiale, pe un aspect cât mai nonconformist sau floral, dar și pe ideea de vechi vs. (Loft) industrial.

Citește și:

Canapele cu tapițerie vivre

Vezi propuneri

Cu siguranță că va fi greu să te decizi asupra uneia singure și vei zăbovi ceva timp pe Vivre când vine vorba despre shopping de Black Friday.

Canapele extensibile minimaliste de vânat pe Vivre de Black Friday 2018

Dacă nu te-au convins cele două idei de canapele de urmărit de Black Friday, există o a treia opțiune - cele minimaliste. Sunt contemporane, extrem de simple și practice, ajutându-te să obții un efect cool în încăpere.

Se mizează pe piese de mobilier simple, fără ceva complicat, dar moderne - cu cât mai comune și fundamentale formele, cu atât mai atrăgătoare. Asta înseamnă ușurință în asortarea canapelei cu restul de piese din cameră, indiferent de stil - se obține ceva curat, aerisit, dar și ușor artistic, și bine definit. Liniile mobilierului vor fi cât mai bine definite, ceea ce conferă inspirație.

Citește și:

Canapele extensibile vivre minimaliste

Vezi propuneri

Că plănuiești o seară cu filme sau că doar îți dorești să te relaxezi citind o carte, canapeaua pe care o ai în living trebuie să fie perfectă. Până la urmă, după o zi de muncă nu ai nevoie decât de puține clipe de destindere pentru a îți încărca bateriile. Iar de asta canapeaua trebuie să fie perfectă!

Pentru alte piese de mobilier, articole pentru casă și decorațiuni la reducere de Black Friday 2018 urmărește și această listă de magazine online!

Sursa foto Front Main: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.