Setari Cookie-uri

De ce ai nevoie de un water cooler la birou

Ce presupune să ai un astfel de dispozitiv la locul de muncă și cum funcționează acesta.

water cooler

Atunci când vine vorba de biroul fizic, cei din compania la care lucrezi și care se ocupă cu noile achiziții măsoară de două (sau mai multe) ori și abia apoi taie. Cu alte cuvinte, sunt oameni pragmatici, care iau o decizie ce nu este sub nicio formă impulsivă. Asta nu e o veste proastă, ci doar o avertizare că s-ar putea să fie nevoie de puțină muncă de convingere pentru a-i determina să cumpere pentru toată lumea un water cooler de care se pot bucura toți cei din firmă. Sau poate ești chiar tu acela care semnează noile contracte cu furnizorii, așa că ne-am gândit să îți explicăm mai jos ce presupune să ai un astfel de dispozitiv la locul de muncă și cum funcționează acesta.

Calitatea apei va fi una superioară

Înainte de toate stă calitatea, mai ales atunci când vine vorba de apa noastră cea de toate zilele. Reticența de a bea apă direct de la robinet este fondată, pentru că evenimentele din ultimii ani ne-au arătat că nu e așa sigură și curată pe cât credeam. În plus, mirosul de clor îl poate face și pe cel mai însetat om să renunțe la ideea de a se hidrata de la o sursă precum robinetul. Însă montând un water cooler, aceste probleme vor dispărea, pentru că filtrele sale vor stopa microorganismele care se pot dezvolta în apa de la robinet, iar mirosul de clor va fi anihilat complet. Totodată, apa va avea un gust mai bun, așa că beneficiile sunt demne de luat în seamă.

Citește și:

Costurile vor fi mai mici

Știai că un angajat consumă, în medie, 168 de litri de apă pe an la birou? Într-o firmă cu mai mult de zece angajați, cantitatea de apă de care aceștia vor avea nevoie pentru uzul zilnic va fi una foarte mare. Costul apei va fi, desigur, direct proporțional cu numărul celor care lucrează în același birou. Însă cu ajutorul unui water cooler, care nu numai că va răci apa, dar o va și înfierbânta aproape instantaneu, sumele cheltuite pentru hidratarea întregului colectiv vor fi mult mai mici, decât dacă s-ar opta pentru sticle sau bidoane cu apă. Puteți folosi banii economisiți pentru o ieșire cu firma sau pentru alte achiziții pentru firmă.

Spațiul de depozitare va fi mai redus

Un water cooler va ocupa foarte puțin spațiu, deci va fi aproape insesizabil într-un birou, pe când baxurile de apă sau bidoanele vor reține mult mai mult. Puteți folosi spațiul eliberat pentru a pune un ghiveci cu flori care să schimbe aspectul încăperii sau vă puteți lua în sfârșit imprimanta pe care v-o doreați, dar care nu încăpea.

Citește și:

Colegii tăi se vor simți apreciați

Un angajat mulțumit înseamnă și clienți satisfăcuți, așa că e important să investești în echipa ta. Având apă rece sau apă fierbinte la discreție îi va face să privească altfel locul de muncă, simțindu-se apreciați. Poate că nu ți se pare mult, însă detaliile contează mai mult decât putem aprecia la prima vedere.

Comandă și utilizează un water cooler la birou și bucură-te de un mediu de lucru sănătos!

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.