Setari Cookie-uri

Advertorial (P)6 trupe de artisti urbani s-au duelat in opere de graffiti in parcarea Centrului Comercial Orhideea!

In weekendul 3-4 noiembrie, Centrul Comercial Orhideea, detinut de Catinvest Eastern Europe, a provocat tinerii talentati si pasionati de arta urbana la un concurs de graffiti. Zeci de artisti s-au inscris in cursa pentru cele 3 premii in valoare de 1000 / 500 / 250 Euro, iar impreuna cu juriul format din membrii echipei Sweet Damage Crew, cea mai cunoscutaa trupa de grafferi din Romania, 6 aplicanti au fost desemnati participanti ai concursului.

Concursul - eveniment GRAFFITI CONTEST a avut loc sambata, 3 noiembrie, iar cei 6 finalisti au realizat lucrarile de arta moderna intr-un spatiu special amenajat la intrarea Plevnei a Centrului Comercial Orhideea. Timp de 6 ore, publicul a urmarit etapele realizarii celor 6 art-work-uri urbane, iar concurentii au folosit timpul la maximum pentru a-si demonstra cat mai eficient si creativ priceperea si ingeniozitatea artistica.

Concursul este sustinut si, totodata, jurizat de faimoasa trupa Sweet Damage Crew, ale carei art-work-uri pot fi vazute atat in Bucuresti, cat si pe numeroase cladiri din tara. De asemenea, cea mai recenta dintre ele, cu care au deschis concursul din Orhideea, va putea fi vazuta in incinta centrului comercial pana vineri, 9 noiembrie.

Orhideea doreste sa ofere constant clientilor ce trec pragul centrului comercial experiente inedite si interactiuni cat mai moderne in cadrul evenimentelor pe care le organizeaza , motiv pentru care, in perioada 5-9 noiembrie, cele 6 lucrari sunt expuse in intrarile centrului comercial, iar publicul este invitat sa-si voteze favoritul, timp de o saptamana, pe pagina oficiala www.facebook.com/OrhideeaCentrulComercial/.


Kudika
7 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.