Setari Cookie-uri

Retargeting.biz devine unul dintre primii parteneri principali Facebook din Estul Europei

Compania românească pune România pe harta internațională a internetului și a tehnologiei digitale, devenind una dintre cele 50 de companii europene partenere Facebook și Google.

Comunicat de presă

După succesul înregistrat la nivel internațional, Retargeting.biz devine prima companie românească și una dintre primele companii din Estul Europei care obține statutul de Facebook Marketing Partner.

În doar 3 luni de la lansarea noilor funcționalități Programmatic Ads, care au revoluționat piața de eCommerce din Estul Europei, Retargeting.biz a reușit nu doar să depășească așteptările clienților și ale echipei, dar să atragă și atenția jucătorilor globali Facebook și Google, depășind cu mult obiectivele setate de aceste platforme (în mod obișnuit, rezultate încep să apară într-un interval de 6-12 luni), devenind Facebook Marketing Partner și Google Premium Partner.

Astfel, Retargeting.biz, un proiect românesc inovator și vizionar lansat în 2013 de tânărul antreprenor Rareș Bănescu, se poziționează în momentul de față în topul restrâns al celor mai apreciate companii la nivel global de către Facebook.

Citește și:

Statutul de Facebook Marketing Partner atribuit companiei Retargeting.biz aduce o serie de avantaje magazinelor online din Estul Europei, cele mai importante fiind:

  • Atunci când lucreză direct cu experți ai platformei Facebook, ownerii de magazine online vor fi întotdeauna cu un pas înaintea celorlalți întrucât au acces la funcționalități noi, pot testa mult mai rapid cele mai recente inovații de pe Facebook și au acces la servicii care încă nu sunt disponibile în regiune.
  • Retargeting.biz are un manager de cont dedicat. Așadar, când întâmpină dificultăți în desfășurarea campaniilor pe Facebook, magazinele online beneficiază de suport tehnic rapid și dedicat lor.
  • Clienții beneficiază de o mai bună gestionare a campaniilor, reclama realizată atutomat prin Retargeting.biz fiind mult mai avantajoasă, mai bine targetată și mai performantă.

“Sunt extrem de bucuros că rezultatele Retargeting.biz au ajuns să îi surprindă pe cei de la Facebook și că doar în 3 luni de la lansarea Programmatic Ads am reușit să devenim printre primele companii partenere Facebook și Google din Estul Europei. Sunt foarte mândru de echipa Retargeting!”, spune Rareș Bănescu, Founder & CEO Retargeting.biz.

Citește și:

În 3 pasi poți începe o nouă campanie știind că vizitatorii website-ului tau vor avea parte de reclame cu produsele lor de interes. Retargeting.biz oferă posibilitatea de a targeta vizitatorii unui magazin online (Visitors Remarketing), a persoanelor care au abandonat produse în coșul lor de cumpărături (Abandoned Cart Remarketing), a abonaților la newsletter (Email Customer Engagement) sau a persoanelor care au interacționat cu pagina de Facebook a magazinului online (Page Engagement).

Dar beneficiile nu se termină aici. Retargeting.biz oferă nu doar posibilitatea remarketării, ci si a achiziției de noi clienți prin campaniile de Custom Audience (ce oferă posibilitatea targetării în funcție de detalii demografice și interese), Lookalike Audience (targetarea persoanelor ce împart anumite caracteristici cu clienții existenți) sau Trending Now (oferind reclame cu produsele cele mai vandute ale unui magazin online).

Citește și:

De asemenea, Retargeting.biz continuă sa îmbunătățească și să extindă atât numărul, cât și diversitatea campaniilor oferite pe Google și Facebook cu noi campanii, precum cele de DSA (Dynamic Search Ads), DSA Remarketing și campaniile de Google Shopping.

sursa foto front page: shutterstock/by chinnapong

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.