Setari Cookie-uri

BECK’S aduce în România patru tipuri de bere inspirate din locurile deosebite ale lumii

Beck’s lansează în România patru beri speciale, inspirate din atmosfera începuturilor fabricării berii și din locurile deosebite ale lumii: Beck's 1873 Pils, Beck's Pale Ale, Beck's Amber Lager și Beck's Red Ale. Noile beri Beck’s din colecția Taste The World surprind atât prin gustul distinct, precum și prin sursele lor de inspirație.

Comunicat de presă

„Prin această lansare, ne-am dorit să aducem experiența berii din 4 colțuri ale lumii: de la peisajele calde și spiritul liber al Australiei, la atmosfera începuturilor berii în Germania, de la tărâmurile pitorești și caracterul puternic al Marii Britanii, până la nuanțele roșcate ale Irlandei. Noile specialități Beck’s reprezintă o incursiune senzorială – 4 gusturi, 4 tipuri de hamei care contribuie la caracterul deosebit al fiecarui tip de bere”, a declarat Mihaela Curcudel, Associate Brand Manager.

Beck‘s

Cele patru beri din colecția Taste The World iau tot ce mai bun din regiunile din care se inspiră și le combină în gusturile pline de aromă și savoare:

 • Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională cu 100% hamei aromatic.
 • Beck’s Pale Ale, bere de tip ale cu 6,3% ABV, are o rețetă inspirată din Marea Britanie și convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
 • Beck's Amber Lager, bere lager cu 5,7% ABV, vine cu un gust plin și plăcut de malț, aromat, blând, exact ca stilul de viaţă australian.
 • Beck‘s Red Ale, bere de tip ale cu 4,5% ABV, are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul și desăvârșește.

Beck‘s

Citește și:

De peste 140 de ani, Beck’s cucerește lumea și astăzi este exportată în peste 90 de țări. Noua gamă Beck’s unește această experiență cu expertiza germană în domeniul berii și aduce împreună beri inspirate din patru colțuri ale lumii: o bere cu personalitate, cum este Pale Ale (din Anglia), o bere aromată Amber Lager (din Australia), o bere armonioasă Red Ale (din Irlanda) și o bere tradițională 1873Pils (din Germania).

Beck‘s

Toate cele patru beri sunt produse după legea germană a purității berii, care a fost emisă în 1516 în Bavaria și care permitea producătorilor de bere să folosească doar patru ingrediente: Orz, Hamei, Drojdie și Apă.

1873 PILS – Gustul german al primei beri Beck’s

La Bremen, în 1873, se produce prima bere Beck‘s Pils, o bere care cucereşte Germania imediat și, în destul de scurt timp, întreaga lume. Acum, Beck‘s readuce atmosfera acelor timpuri printr-o bere blondă, fin condimentată, inspirată din reţeta anului 1873, cu hamei aromatic în proporție de 100%. Rezultatul: o bere aromată cu gust uşor de hamei.

Citește și:

Caracteristici:

Beck‘s 1873 Pils este o bere lager cu 6% ABV ce se inspiră direct din reţeta din anul 1873 făurită în Germania şi păstrează prospeţimea tradiţională

Hameiul folosit poartă numele de Tradition și este foarte echilibrat în arome fructate, florale și herbale.

BECK’S PALE ALE – Un caracter dur și puternic, britanic

Vânt puternic, fluctuații de temperatură, precipitații frecvente - britanicilor nu le plac lucrurile lejere. Nu e de mirare că aici nu se poate produce o bere moale, ci una plină de caracter. Încă din secolul al XVII-lea, malţul folosit în berea Pale Ale tradiţională este prăjit deasupra unei flăcări de cărbune (cocs) şi apoi lăsat la fermentat. Rezultatul: un gust plăcut, condimentat. Beck’s aduce acum cele mai mari comori ale regatului insular şi în România. Beck’s Pale Ale convinge prin caracterul puternic, aromat de malţ, cu o notă fructată.

Citește și:

  Caracteristici:

  • Beck’s Pale Ale este o bere de tip ale cu 6,3% ABV ce convinge prin gustul puternic, aromat de hamei şi cu o notă fructată.
  • Cocs-ul e un cărbune procesat și este folosit pentru controlul oferit asupra temperaturii respectiv culorii berii.
  • Se folosește doar hameiul Cascade, al cărui profil de aromă este floral, citrat și picant.
  • Beck‘s

  AMBER LAGER – O bere precum stilul de viață australian

  Spiritul de aventură și gustul libertății ne-au purtat de-a lungul secolelor până în cealaltă parte a lumii. Corăbiile ne-au croit drum chiar și în emisfera sudică, unde se odihnea la soare un întreg continent: Australia. Pe lângă peisajele calde și ritmul ademenitor al zilelor însorite, Beck's a întâlnit aici și o bere care ne-a inspirat: Amber Lager.

  Citește și:

   Culoarea arămie a berii ne duce cu gândul la soarele care apune, iar prima înghițitură ne dezvăluie o experiență memorabilă a berii: aromatică, blândă, cu gust plin şi plăcut de malţ – exact ca stilul de viaţă australian.

   Caracteristici:

   • Beck's Amber Lager este o bere lager cu 5,7% ABV, cu o culoare de chihlimbar
   • Hameiul folosit în Beck’s Amber Lager este Saphir care este un hamei foarte puțin amărui, cu note florale și citrate.

   RED ALE – O bere inspirată de Irlanda

   Insula Verde ascunde seducătoare nuanțe roșcate: iedera roșie de pe fațada renumitului Temple Bar din Dublin sau culoarea părului așa-numitelor Strawberry Blondes, care te face să întorci capul pe stradă cu admirație. Dar asta se poate observa atunci când un barman îți oferă un Red Ale tipic irlandez.

   Citește și:

    Beck‘s aduce acum această experienţă în România. Un gust ușor dulce conferă berii Beck‘s Red Ale caracterul blând şi aroma puțin condimentată, dar inconfundabilă. Nota intensă de malţ completează și desăvârșește gustul.

    Caracteristici:

    • Beck‘s Red Ale este o bere de tip ale cu 4,5% ABV și are o aromă puțin condimentată, inconfundabilă, inspirată de Irlanda, cu o notă intensă de malţ ce completează gustul
    • Tipul de hamei folosit se numește Golding, iar profilul de aromă este floral, herbal și picant.

    Kudika
    20 Noiembrie 2018
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.