Setari Cookie-uri

Advertorial Idei de cadouri pentru Sfântul Andrei: Buchete de flori și aranjamente florale bespoke de la Băiatul cu Flori

Cadoul perfect de Sfântul Andrei se află la doar trei pași distanță de cea căreia vrei să îi urezi ”La mulți ani!” cu această ocazie specială.

Secretul cadoului perfect nu este prețul acestuia. În fapt, lucrul care contează cel mai mult atunci când vrei să oferi unei persoane speciale un gest de tandrețe este să te gândești la ce o face cu adevărat specială pentru tine. Poate că sunt anii de prietenie care vă leagă, sentimentele de gratitudine pe care le nutrești sau povestea de iubire unică pe care o trăiți. Tocmai de aceea, unic trebuie să fie și cadoul pe care îl oferi; unic și inspirat chiar de destinatară.

Ușor de zis dar greu mai greu de făcut atunci când, mai ales ca domn, te afli în fața vitrinelor și toate bijuteriile par la fel de strălucitoare, toate eșarfele la fel de fine iar toți trandafirii (mai ales roșii) par gemeni între ei. Cei mai mulți dintre noi, atunci când vine vorba de onomastică, se opresc în fața unei florării și aleg un buchet generic, aproape la întâmplare.

Pentru a-i ajuta pe aceștia, florăria online Băiatul cu Flori pune la dispoziție serviciul ”bespoke”. Împrumutat și implementat din croitorie, ”bespoke” înseamnă făcut pe comandă, după măsurile purtătorului. Adus în lumea colorată a florilor, acest termen înseamnă că fiecare buchet de flori și fiecare aranjament floral în parte este unic, alcătuit cu gândul la cea care îl va primi și la ocazia sărbătorită.

Cum funcționează serviciul ”bespoke” de la Băiatul cu Flori?

Cadoul perfect de Sfântul Andrei se află la doar trei pași distanță de cea căreia vrei să îi urezi ”La mulți ani!” cu această ocazie specială. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să iei legătura cu echipa Băiatului cu Flori și să le povestești despre Andreea dragă din viața ta pentru care îți dorești un buchet sau un aranjament spectaculos. Care sunt culorile ei preferate? Știi cumva și care sunt florile care o bucură? Povestește-i Băiatului cu Flori ce parfumuri crezi că i se potrivesc, care este stilul ei vestimentar sau ce calitate crezi că o definește. Toate aceste lucruri sunt indicii importante pentru conturarea unui buchet custom-made.

La rândul lor, echipa de profesioniști îți va oferi consultanță în alegerea florilor potrivite în funcție de toate detaliile oferite mai devreme și, desigur, de bugetul tău.

După toate acestea, în atelierul Băiatului cu Flori va fi conceput cadoul care îi reflectă întru totul personalitatea destinatarei și care îi va aduce pe buze un zâmbet atât de strălucitor încât va întrece orice bijuterie. Mai mult de atât, printre flori pot fi strecurate deserturi savuroase, sticle de vin sau bomboane fine.

Pentru mai multe detalii, intră pe pagina de Facebook Băiatul cu Flori.


Kudika
22 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.