Setari Cookie-uri

13 cărți cu povești de Crăciun de pus sub brad copilului tău!

Cărți cu povești de Crăciun pe care copilul tău le va adora - iarna asta lasă-l să descopere lumi ascunse în filele unor cărți. Iată câteva dintre cele mai interesante și jucăușe subiecte de care să se bucure: le poți cumpăra la reducere în avans.

Tu ai început să faci lista de cumpărături pentru cei dragi? Faci economii de timp și de bani dacă le vei achiziționa din timp darurile. Știm deja - la fel ca tine - că o atenție specială trebuie să acorzi celor mici. Dar dacă nu ți se mai pare așa inspirat să le faci un coș cu dulciuri și jucării, noi ne-am gândit că cel mai potrivit pentru sărbători ar fi să oferi copiilor cărți pe care să le găsească în dimineața de Crăciun sub brad.

Am cotrobăit prin librăriile online și am găsit câteva titluri de-a dreptul interesante - iată ce cărți cadou ai putea să oferi copiilor:

🎄 "Colind de Crăciun" - de Charles Dickens

🎄 Cărți de colorat pentru copii

🎄 Cărți adaptate în filme pentru copii

🎄 Cărți în limba engleză pentru copii

Colind de Crăciun de Charles Dickens - cartea perfectă pentru sezonul de iarnă

Citește și:

Una dintre cele mai cunoscute povești de Crăciun este cea semnată de Charles Dickens - “Christmas Carol” sau “Colind de Crăciun”. Cu multiple interpretări, reinterpretări, animații, filme, o întreagă cultură pop contruită în juru-i, este numai bună de citit împreună cu cel mic.

Cartea are o vechime de peste un secol și jumătate, fiind publicată în 1843. Aceasta ne face cunoștință cu Ebenezer Scrooge, un bătrân care trăiește singur, este zgârcit și răutăcios cu toți cei pe care-i cunoaște. În seara de Ajun este vizitat de trei fantome, care îi vor arăta mai multe despre viața lui: Spiritul Crăciunului-Trecut, al Crăciunului-Prezent şi al Crăciunului-Viiitor. Călătorind prin diverse peisaje și locuri, hapsânul se va schimba.

Citește și:

Colind de Crăciun de Charles Dickens

Vezi aici prețuri

Cărți de colorat de Crăciun - un cadou ideal pentru copiii cu imaginație

Cărțile de colorat au devenit de foarte puțin timp o alternativă interesantă și cuprinzătoare pentru adulții care vor să se elibereze de stres. Dar la bază, rămâne ideea ca cei mici să își dezvolte imaginația și să se distreze.

De asta credem că ai putea să oferi de Crăciun copiilor niște cărți de colorat cu motive de sărbătoare. Aceștia se vor bucura să descopere cărți cu peisaje de iarnă, cu renii moșului său chiar cu prăjiturele care așteaptă să fie “glazurate”. Ai putea să îi ții companie și să încercați să faci o competiție dacă iei un dublu exemplar. Iar final să vedeți rezultatul cui va fi recompensat cu un premiu.

Urmărește oferte cărți de colorat

Citește și:

Filme de Crăciun inspirate din cărți pentru copii

Sărbătorile de iarnă se fac în familie, acasă, în liniștea căminului. Și de asta credem că trebuie să ai un “meniu” bine pregătit cu cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vedeți împreună.

Noi am găsit câteva filme care au la bază cărți sau invers, cărți care au fost lansate după ce diverse productii s-au bucurat de succes. Oricum ar fi, dacă încă nu ați văzut “Singur acasă” (Home Alone), “Regatul de Gheață” (Frozen) sau “Cum a furat Grinch Crăciunul” (How the Grinch Stole Christmas), ați putea să descoperiți împreună cine sunt Kevin, Anna sau Elsa. Și apoi să vă cuibăriți în pat și să vedeți și versiunea de cinema.

filme de craciun pentru copii

Cărți ecranizate pentru copii

Citește și:

Cărți în limba engleză pentru copii, cu Moș Crăciun în rolul principal

Copiii care deja știu limba engleză se pot bucura de niște cărți în limba străină pentru a intra într-un univers plin de aventuri.

Așa se face că am găsit cinci povesti care îi vor plăcea la nebunie, mai ales că Moș Crăciun va fi mereu în rolul principal. Sunt cărți care se remarcă printr-un limbaj simplu deloc pretențios, cu subiecte ușoare și plăcute, dar mai ales cu imagini superb caligrafiate pentru sezonul de iarnă, care îl vor bucura pe cel mic. Iar ție îți vă plăcea la nebunie să îl vezi cum chicotește când mai dă câte o filă în care vede diverse năstrușnicii ale vestitorilor iernii.

Cărți limba engleză pentru copii

Orice ai alege, contează să fie pe placul celui mic, să îi încante sufletul și să își aducă aminte peste mulți ani despre cat de mult a însemnat acea carte pentru el. Iar cărțile au tendința sa facă asta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.