Giulia Anghelescu uimește pe zi ce trece. A slăbit aproape 30 kilograme și tot nu e mulțumită. Continuă să slăbească!

Cândva puștoaica teribilă a muzicii anilor 2000, fosta ”candy”, ajunsă la 34 ani, solista a reușit să dea jos, după două nașteri, 28 de kilograme.

Giulia Anghelescu a ajuns să aibă greutatea dinainte de prima naștere! Cândva puștoaica teribilă a muzicii anilor 2000, fosta ”candy”, ajunsă la 34 ani, solista a reușit să dea jos, după două nașteri, 28 de kilograme. Nu s-a oprit aici, căci, după cum ne-a spus la un party ce a strâns o bună parte a high life-ul bucureștean, ”încă nu se declară mulțumită” în lupta sa către o siluetă de invidiat.

Artista s-a recuperat lăudabil după două sarcini fără o dietă special, insă este foarte atentă la mâncare mai ales după ce, în perioada adolescenței, în dorința de a slăbi, Giulia s-a ales cu o gastrită ce i-a dat mult de furcă. Foarte important, prezentatoarea de televiziune și fostă solistă a Dj Project ”s-a despărțit” de zahăr și pâine.

Giulia, care a făcut senzație la evenimentul de lansare în România a IQOS3 și IQOS 3 Multi, dispozitivele datorită cărora milioane de oameni din întreaga lume au renunțat la consumul de țigări convenționale, unde a venit îmbrăcată într-o ținută care i-a etalat formele. După nastere, vedeta a început un draconic program de slăbit luptându-se deopotrivă cu depresia postnatală. Giulia Anghelescu este căsătorită din 2012 cu Vlad, fratele lui Șerban Huidu.


Kudika
5 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri