Setari Cookie-uri

Un nou an, O nouă vrăjitoare: Chilling Adventures of Sabrina Partea a 2-a

Chilling Adventures of Sabrina Partea a 2-a se lansează la nivel global pe 5 aprilie 2019, exclusiv pe Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina

Bine ați revenit în Greendale, vrăjitoarelor. Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) se va întoarce pentru a vă face anul 2019 puțin mai magic și mult mai sexi cu nouă episoade care se vor lansa în această primăvară.

Iar pentru cei nerăbdători, un episod special de vacanță, Chilling Adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale, se va lansa pe 14 decembrie.

Să vi se îndeplinească toate dorințele magice în acest sezon de sărbători și în anul nou.

Despre serial: Chilling Adventures of Sabrina (Sabrina: Între lumină și întuneric) recreează aventurile din serialul Sabrina, vrăjitoarea adolescentă, într-o poveste întunecată despre maturizare presărată cu momente de groază, oculte și, desigur, magice. Serialul amintește de producții precum Rosemary’s Baby sau The Exorcist și o aduce în prim plan pe vrăjitoarea Sabrina, în timp ce se luptă pentru a găsi un echilibru în natura ei duală, aceasta fiind jumătate vrăjitoare, jumătate om. Acțiunea se petrece într-o lume în care forțele răului amenință binele oamenilor și, mai ales, pe cel al Sabrinei și al familiei ei.

Citește și:

Din distribuție fac parte Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson, Bronson Pinchot și Gavin Leatherwood. Roberto Aguirre-Sacasa, producătorul Riverdale și directorul de creație Archie Comics, este cel care a scris scenariul serialului. Acesta produce serialul împreună cu o parte dintre colaboratorii pe care i-a avut la Riverdale - Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jon Goldwater (CEO Archie Comics) și Lee Toland Krieger. Serialul despre produs de Berlanti Productions, studioul de televiziune al Warner Bros.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.