Setari Cookie-uri

Advertorial Crama Rasova: Va fi odata ca niciodata

Pentru ca stim ca e frumos sa ai o istorie bogata, dar pentru noi este si mai frumos sa creezi una. Pentru ca si in lumea vinului, la fel ca in cea a artei, trebuie sa fie din cand in cand cineva care are curajul sa vina si sa spuna ca parca ar face lucrurile diferit. Ca parca ar aduce un pic de modern in traditional.

Asadar, nu ne intereseaza sa spunem ce s-a mai spus. Nu ne intereseaza sa aratam ce s-a mai aratat sau sa facem ce s-a mai facut. Ne intereseaza sa fim noi.

Asa cum suntem noi si nu a mai fost nimeni pana acum. Ne intereseaza sa ne crestem propria poveste, poveste spusa undeva, pe malul Dunarii, la un pahar de vin, la apusul soarelui. Poate intr-o sambata la pranz. Nu vrem sa vorbim doar prin gustul vinului, ci si prin procesul creatiei sale, prin arhitectura care sparge senzatia de tinut de nicaieri si prin linistea de pe terasa Cramei Rasova.

Vrem sa ne cream propriile vinuri asa cum stim mai bine, adica prin creativitate si pasiune, inovatie si curaj, facand loc in Dobrogea batrana pentru ceva mai multa energie contemporana.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.