Setari Cookie-uri

De ce canapeaua este centrul inspirației în casa taco

Colțarul este adesea preferat pentru living deoarece este mobilierul ideal de împărțit cu prietenii. Nu există glume mai bune decât cele spuse în proximitatea canapelei. Parcă e un totem al bunei dispoziții.  

comunicat de presa

Holul îți pregătește intrarea. Bucătăria ascunde delicii neașteptate. Dintre toate camerele din casă, livingul cu adevărat te reprezintă. Tocmai aici, în acest decor de socializare, canapeaua ocupă locul prim.

Ca orice decizie care te urmărește, alegerea canapelei trebuie să vină după o sesiune serioasă de inspirație. Vei găsi la kika exact varietatea gândită cu acest scop. De exemplu, poți începe cu un algoritm tehnic, matematic. Primul pas: canapelele de două persoane. Apoi de trei. Câteva culori, mărimi, materiale și variante mai târziu, te uiți la colțare. Dar să le luăm pe rând.

Caută o canapea cu două sau trei locuri

Ești un nostalgic. Gândul tău fuge în permanență în trecut. Să spunem că stai într-un bloc interbelic. Parchet bătrân, gros, înțelept. Mobilă masivă, petrecută din generație în generație.

Citește și:

Tu cauți liniile clasice, pagini galbene ale edițiilor princeps, filmele de cinematecă. Modelele Cannes, Flamingo, Shell sau Bonny de la kika sunt potrivite pentru tine.

Colțarul, mai mult decât o canapea obișnuită

Se vorbește frecvent în amenajările caselor despre așezarea colțarelor în cameră. Nici chiar canapea, nici pat, colțarul înglobează mai multe funcții. În oferta kika vei găsi varietate – atât în materie de stiluri, cât și în ceea ce privește utilitatea. Modelul Star de la kika s-ar putea să ți se potrivească, mai ales dacă îți dorești o atmosferă cozy și intimă în living.

Colțarul este adesea preferat pentru living deoarece este mobilierul ideal de împărțit cu prietenii. Nu există glume mai bune decât cele spuse în proximitatea canapelei. Parcă e un totem al bunei dispoziții.

Citește și:

Colțarul Hill de la kika are două mari calități care depășesc frumusețea simplă a designului – culoarea, dar și lada de depozitare și funcția pat incluse.

Tetierele reglabile ale anumitor modele de colțare, materialul și linia designului fac mai mult decât să impună un stil camerei, iar eleganța poate veni și din nuanțe. De exemplu, modelul Dianthus ți se dezvăluie parcă precum titlul unei cărți încă nescrise, Boogie este un colțar spațios, modern și care include și funcția de pat. Iar colțarul Charming, Rose sau Mirella te ajută să faci combinații neașteptate, neprevăzute, dar care merg perfect împreună. În cazul colțarului Mirella elementele care compun produsul pot fi comandate independent în cele mai variate culori și texturi, de la galben pai, la albastru petrol, dar şi în diverse materiale, de la stofe ușor de întreținut, până la piele ecologică.

Citește și:

Se întâmplă relativ rar să-ți gândești casa ca pe o prelungire a spațiului de la birou, dar dacă totuși faci asta, atunci o poți face cu stil. Un exemplu concludent este modelul Impressione, un colțar de piele configurabil în diverse dimensiuni și culori care poate fi echipat și cu funcție de relaxare sau cotieră reglabilă. Iar dacă vrei să lucrezi proiectele tale în cel mai relaxant, dar util ambient, poți opta chiar și pentru măsuța de laptop integrată.

Designul casei tale poate deveni opera de temelie prin care te prezinți în fața celor care vor să te cunoască. Bucură-te de o varietate care chiar te va surprinde vizitând magazinele kika Pallady și kika Militari sau kika.ro.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.