Setari Cookie-uri

Căști foarte șic prezentate de Panasonic la CES 2019

Panasonic prezintă la CES 2019, cel mai mare târg de tehnologie din lume care are loc la Las Vegas, produse cu tehnologie de ultimă generație și design foarte șic cum sunt următoarele:

comunicat de presa

Panasonic prezintă la CES 2019, cel mai mare târg de tehnologie din lume care are loc la Las Vegas, produse cu tehnologie de ultimă generație și design foarte șic cum sunt următoarele:

Căștile Bluetooth HF410B/NJ310B. Panasonic prezintă un nou model de căști Bluetooth supraauriculare (HF410B) și un nou model de căști Bluetooth intraauriculare (NJ310B), care au un design în ton cu stilul Athleisure, ultima tendință în materie de stil a sezonului.

Athleisure, o mișcare în domeniul modei, combină stilul effortless (fără efort) care este o combinație șic între ținuta de stradă și cea sportivă, ce permite mai mult confort și o mai mare versatilitate. Designul subțire și nuanțele închise ale HF410B și NJ310B se încadrează în mod natural în această tendință, făcându-le alegerea perfectă pentru accesorizarea stilului dumneavoastră personal. Ambele modele sunt disponibile în cinci culori: negru, albastru, verde și alb.

Citește și:

Căștile Panasonic HTX90N / HTX20B. Panasonic prezintă un nou model de căști Bluetooth supraauriculare (HTX90N) și un nou model de căști intraauriculare (HTX20B) cu un “Stil Retro Modern” care combină influențele actuale cu elemente de design de inspirație vintage. Aceste modele se remarcă prin:

  • Stil Retro Modern: aspect șic atemporal și culori clasice pentru o multitudine de stiluri
  • Tehnologie de anulare a zgomotului pentru o experiență audio perfectă
  • Formă ergonomică de susținere dublă pentru o senzație de siguranță și stabilitate
  • Bas îmbunătățit pentru un sunet clar și puternic

Vizionare placuta


Kudika
9 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.