Setari Cookie-uri

Încarcă-te cu energie pentru noul an!

Fie că ai început noile proiecte la job, copilul tău a început școala și trebuie să îl susții la fiecare pas sau te pregătești de o nouă sesiune de examene la facultate, există câteva lucruri simple și ușor de pus în practică pe care le poți face pentru a avea energie în fiecare zi.

comunicat de presa

Fiecare început de an aduce cu sine noi provocări, rezoluții, planuri și visuri de îndeplinit. Pentru a le duce cu bine la capăt, ai nevoie în primul rând de energie: acea stare fizică și psihică de bună dispoziție care să te ajute să începi ziua zâmbind și să o termini cu motivația necesară pentru a o lua, din nou, de la capăt.

Fie că ai început noile proiecte la job, copilul tău a început școala și trebuie să îl susții la fiecare pas sau te pregătești de o nouă sesiune de examene la facultate, există câteva lucruri simple și ușor de pus în practică pe care le poți face pentru a avea energie în fiecare zi.

Meniul zilnic pentru energie pe termen lung

Energia și starea de spirit depind de lucrurile pe care le mănânci. Pentru a avea o stare bună pe termen lung, este important să te hidratezi pe tot parcursul zilei. În același timp, există și o serie de alimente care te pot ajuta să îți crești nivelul de energie. Alege produse bogate în fier, proteine, vitamine și fibre, întrucât normalizează nivelul zahărului din sânge și țin la distanță stările de oboseală. Bananele, merele, nucile, semințele de dovleac pot fi gustările perfecte pentru a-ți ridica nivelul de energie de peste zi. Pentru mese, optează pentru cereale, legume crude precum spanac, broccoli sau sparanghel, ouă, carne roșie. Alocă-ți mereu timp pentru masă, este important să te bucuri de fiecare moment și să elimini factorii de stres.

Citește și:

Energie pentru întreaga zi

Ai nevoie să îți ridici rapid nivelul de energie pentru a avea o zi plină de dinamism? Simți că nu mai poți duce la capăt proiectul început deși ai deadline astăzi? Sau poate ai mult de învățat și nu reușești să găsești energia necesară? Atunci o băutură energizantă este alegerea potrivită. Îți asigură același nivel de cofeină ca un espresso (80 mg / 250 ml), 150g de ciocolată sau o cană de ceai negru. Pe lângă nivelul de cofeină, băuturile energizante precum HELL ENERGY conțin ingrediente 100% sigure: 90% apă, zahăr granulat, vitamine și arome, fără conservanți. Băuturile energizante HELL ENERGY trec prin peste 100 de teste de verificare până ajung pe piață, în una dintre cele mai performante fabrici de producție din Europa. Cel mai recent studiu realizat de Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară despre băuturile energizante arată că un adult poate consuma în siguranță 5 produse pe zi.

Citește și:

Activități pline de energie

30 de minute de mișcare te ajută să crești capacitatea de concentrare, să ai un somn mai odihnitor și înlătură senzația de oboseală. Fie că mergi la sală, ieși în parc cu prietenii, alegi scările în locul liftului sau faci acasă câteva exerciții de yoga sau pilates, orice tip de activitate fizică îți aduce un plus de energie. Important este să o faci cu plăcere și să reușești să o încadrezi natural în programul zilnic, astfel încât să nu devină un stres în plus. O altă categorie de activități care îți influențează pozitiv starea de spirit sunt cele pentru suflet. Citește o carte, valorifică-ți pasiunile, ieși la întâlniri cu prietenii dragi sau bucură-te de momente de relaxare acasă. Toate acestea te vor ajuta să ai mai mult spor pentru activitățile viitoare și să începi o nouă zi cu zâmbetul pe buze.

Citește și:

Un regim alimentar sănătos, o băutură energizantă, o activitate care îți face plăcere: iată doar câteva lucruri care te vor ajuta să îți încarci bateriile anul acesta și să îndeplinești mai ușor tot ce ți-ai propus.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.