Setari Cookie-uri

4 mesaje optimiste de la Marry Poppins

Totul este posibil. Chiar și imposibilul.  Cu cât îți lași imaginația și inima să îți vorbească, cu atât fiecare zi a vieții tale devine o sursă de încântare și de magie. Limitele de care te lovești sunt cele pe care ți le impui tu singură.

Dacă nu ai văzut încă Marry Poppins Revine, ți-l recomand din tot sufletul. Și nu doar pentru că este un film făcut după toate regulile unui music-hall Hollywoodian, Meryl Streep are o apariție memorabilă, deși scurtă iar Emily Blunt joacă minunat. Filmul te va purta înapoi în lumea copilăriei și își va da o infuzie de optimism.

1. Totul este posibil. Chiar și imposibilul

Cu cât îți lași imaginația și inima să îți vorbească, cu atât fiecare zi a vieții tale devine o sursă de încântare și de magie. Limitele de care te lovești sunt cele pe care ți le impui tu singură.

2. Atunci când este nevoie, timpul devine maleabil ca un elastic

Metafora ceasului, în care limbile ceasului Big Ben, sunt date înapoi de către lampagii ilustrează minunat felul în care putem modela timpul atunci când ieșim din minte și credem cu ardoare că ceva este posibil. Abia atunci când facem asta, timpul începe să lucreze în favoarea noastră și devine timpul corect.

Citește și:

3. Avem rezerve nebănuite de putere și energie

In fiecare dintre noi se află un superman sau o superwoman. Insă trăind pe pilot automat sub imperiul credințelor limitative, al fricii și gândurilor în exces, uităm de aceste resurse interioare și ne prefacem să suntem niște creaturi mărunte și neajutorate. Atunci când ne reamintim cine suntem cu adevărat și ce putem, reușim să îndeplinim orice ne punem în gând. Amintește-ți momente în care miza a fost foarte mare și cum ai reacționat.

4. Soluțiile apar întodeauna, chiar dacă uneori în ceasul al doisprezecelea

Faptul că unii oameni se plâng că viața îî tratează nedrept și nu găsesc portițe de ieșire se datorează de multe ori lipsei lor de răbdare și faptul că renunță cu doar câteva secunde înainte ca ajutorul cerut să apară în calea lor astfel încât să îl poată folosi pentru a rezolva problema.

Citește și:

5. O anumită profesie nu presupune neapărat un anumit caracter

Brian May, chitaristul și fondatorul trupei Queen, a derulat la un moment dat o campanie prin care îi îndemna pe cetățenii britanici să voteze omul și nu partidul. De multe ori ne grăbim să punem etichete oamenilor în funcție de profesia lor, apartenența lor politică sau religioasă. Deși este adevărat că cine se aseamănă, se adună, în sufletul fiecărui om există un grăunte de bunătate. Dacă inima ta este curată și bună, îl va face să înmugurească și în inimile celorlalți, indiferent de ocupația lor.

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.