Setari Cookie-uri

Învață să cheltui inteligent: ghid de shopping pentru lunile ianuarie și februarie

Lunile ianuarie și februarie sunt perfecte pentru o serie de investiții care te vor bucura și, poate, chiar îți vor schimba viața.

ghid de shopping

Perioada sărbătorilor a fost una destul de costisitoare. Pregătirile, musafirii, viața socială hiperactivă și cadourile pentru cei dragi s-au făcut simțite în portofelul tău, așa că nu ai investit prea mult și în lucruri pe care ți le doreai pentru tine însăți.

Pe fondul depresiei sezoniere pe care o simțim cu toții, lipsa unor achiziții de care să te bucuri cu adevărat poate fi cu atât mai apăsătoare. Din fericire, lunile ianuarie și februarie sunt perfecte pentru o serie de investiții care te vor bucura și, poate, chiar îți vor schimba viața:

Redecorarea locuinței

Indiferent dacă vrei doar să vopsești un perete accent sau să îți înlocuiești canapeaua cu una nouă ori dacă planurile tale includ o renovare completă și costisitoare, acum este momentul să începi investițiile. Pentru că nu este tocmai o perioadă ocupată în rândul meșterilor și al zugravilor, ai toate șansele să găsești meseriași pricepuți care să nu fie ocupați. În plus, prețul materialelor este redus în această perioadă. Iar dacă vrei o transformare totală și nu te încadrezi în bugetul disponibil, poți apela oricând la un credit de nevoi personale pentru a-ți acoperi cheltuielile.

Citește și:

Schimbarea electronicelor și a electrocasnicelor

Chiar dacă ai ratat Black Friday și încă nu ți-ai schimbat televizorul sau dacă, pur și simplu, îți dorești să înlocuiești vechiul fier de călcat cu o stație de călcat de ultimă generație, trebuie să știi că nu e prea târziu pentru o astfel de investiție. Pentru că la început de an marile companii producătoare de electronice și electrocasnice lansează, de regulă, noi game de produse, le poți achiziționa pe cele din generația anterioară la prețuri foarte avantajoase. Iar când spunem “generația anterioară”, ne referim la produse moderne, lansate în urmă cu doar câteva luni.

Împrospătarea garderobei

O sesiune de shopping cu fetele poate face să dispară orice simptom al depresiei sezoniere, mai ales dacă îți cumperi hainele la care visezi beneficiind de reduceri de până la 70%. Cele mai multe magazine de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii oferă în această perioadă discounturi mari. În plus, ai și ocazia de a face cumpărături inteligente pentru anul viitor; dacă practici vreun sport de iarnă, de exemplu, acum e momentul să îți cumperi îmbrăcăminte tehnică și echipamente la super prețuri.

Citește și:

Vacanța de vară

Pentru că toată lumea e încă ocupată cu vacanța de iarnă și cu excursii în locuri exotice, unde temperaturile sunt mai prietenoase, oferta pentru sejururile de vară este foarte avantajoasă din punct de vedere financiar. Focusul agențiilor de turism nu este acesta, așadar e un moment oportun să îți faci rezervări la prețuri mai mult decât rezonabile pentru vacanța la care visezi. Desigur, asta implică să fii organizată și să îți faci planurile din timp, dar, dacă reușești, cu siguranță te vei felicita mai târziu pentru această decizie inspirată.

Hobbyurile tale

Indiferent dacă ești pasionată de ciclism sau de scuba diving, pasiunile tale merită să investești în ele. Iar tu meriți să faci asta într-un mod cât mai rentabil, chiar dacă ești dispusă să faci și sacrificii. De la patine la biciclete, de la echipamente de scufundări la rachete de tenis și de la încălțăminte pentru hiking la aparate pentru fitness, vei găsi o mulțime de reduceri în magazinele de specialitate. Perioada sporturilor de iarnă e aproape pe ducă, iar cea a celor de vară nici măcar nu se întrezărește, așa că ofertele sunt care mai de care mai atrăgătoare.

Citește și:

Oricare ar fi prioritățile tale în general, este important să alegi momentele potrivite pentru a face anumite investiții. Lunile ianuarie și februarie sunt recunoscute pentru scăderea prețurilor la o serie de bunuri, așa că ar trebui să ții cont de reduceri și să investești inteligent în lucrurile de care ai cu adevărat nevoie sau pe care ți le dorești.

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.