Setari Cookie-uri

Russian Cossack State Dance Company din Moscova, cea mai bună companie rusească din lume aduce un show uluitor în Cluj Napoca!

Din motive logistice, membrii trupei Russian Cossack State Dance Company  din Moscova au hotărât schimbarea locației show-ului stabilit la Oradea. Show-ul din 12 aprilie 2019 va avea loc la Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenților. În acest fel, cele două  tiruri cu costumațiile și accesoriile artiștilor se vor sincroniza cu orele de spectacol și de repetiții.  Ruta pe care va veni o parte din echipa  Russian Cossack State Dance Company  este:  Chișinău -Botoșani -Suceava – Bistrița - Cluj.

comunicat de presa

Show-ul de la Cluj Napoca îl înlocuiește pe cel de la Oradea!

Din motive logistice, membrii trupei Russian Cossack State Dance Company din Moscova au hotărât schimbarea locației show-ului stabilit la Oradea. Show-ul din 12 aprilie 2019 va avea loc la Cluj Napoca, la Casa de Cultură a Studenților. În acest fel, cele două tiruri cu costumațiile și accesoriile artiștilor se vor sincroniza cu orele de spectacol și de repetiții. Ruta pe care va veni o parte din echipa Russian Cossack State Dance Company este: Chișinău -Botoșani -Suceava – Bistrița - Cluj.

Profesioniști de fel, Russian Cossack State Dance Company fac repetiții câteva ore înainte de fiecare spectacol, și chiar și la repetiții folosesc cele peste 9 costumații și zeci de accesorii. Șoferii celor două tiruri nu au cum să ajungă la Oradea în timp util, așa că s-a decis mutarea spectacolului la Cluj Napoca.

Citește și:

Anul trecut au încântat publicul român în show-uri sold out la București, Iași și la Constanța! La cererea publicului, anul acesta, cea mai bună companie de dans rusesc din lume - Russian Cossack State Dance Company din Moscova REVINE ÎN TURNEU ÎN ROMÂNIA !

ORIGINALII Russian Cossack State Dance Company din Moscova revin în România astfel:

Cluj Napoca: 12 aprilie 2019, la Casa de Cultură a Studenților

Constanța: 14 aprilie 2019, la Casa de Cultură a Sindicatelor

București: 15 aprilie 2019, la Sala Palatului

Iași: 17 aprilie 2019, la Casa de Cultură a Studenților

După turnee pe toate continentele și după ce au ridicat în picioare săli si stadioane în America, Marea Britanie, Germania, Grecia, Danemarca, Spania, Italia, Canada, China, Coreea, Portugalia, Franta, Cehia, Norvegia, Elveția, Scoția, etc., 2019 este anul în care cea mai bună trupă rusească din lume va ului publicul din România. Pentru două ore, românii își vor ține respirația și vor fi uluiți de ceea ce vor vedea pe scenă. Portretizarea vieții cazacilor se face prin 9 seturi de costume spectaculoase, muzica live în interpretare instrumentală și vocală, o coregrafie care combină elementele de gimnastică, de acrobatie, balet cu dansul clasic și cel modern, totul într-o poveste spusă precum o piesă de teatru.

Citește și:

Săbiile cazace, tunurile, mustatile, totul este gandit în cel mai mic detaliu, iar ritmurile muzicii live (piese celebre precum Ochi chyornye, Katyusha, Tiganskaia) vor aduce cu sine ritmuri amețitoare și momente de dans unice. De la momente de luptă, la cele de glorie, de iubire și trădare, povestea reală a cazacilor este adusă în prezent cu măiestria rusească sub semnatura directorului artistic, Maestru Emerit, Leonid Milovanov.

Pentru show-ul de la Cluj Napoca, biletele sunt disponibile spre vânzare:

Categoria 1 - 200 lei

Categoria 2 - 150 lei

Biletele se vând online prin: Iabilet, Entertix, Eventim, Myticket sila casa de bilete ale Casei de Cultura a Studenților din Cluj Napoca

Constanța: Iabilet, Eventim și Casa Sindicatelor

Categoria 1 - 200 lei

Categoria 2 - 150 lei

https://www.iabilet.ro/bilete-cazacii-rusiei-state-dance-company-37893/

Citește și:

    Iași: Iabilet, Eventim și spectacoleiasi.ro

    Categoria 1 - 200 lei

    Categoria 2 - 150 lei

    https://www.iabilet.ro/bilete-cazacii-rusiei-state-dance-company-37961/

    București: Iabilet, Eventim, Entertix, Myticket, Sala Palatului

    Categoria 1 - 250 lei

    Categoria 2 - 200 lei

    Categoria 3 - 150 lei

    Categoria 4 - 100 lei

    Categoria 5 - 80 lei

    https://www.iabilet.ro/bilete-cazacii-rusiei-state-dance-company-37967/

    Organizator: Mall4art

    Vizionare placuta


    Kudika
    21 Ianuarie 2019
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.