Setari Cookie-uri

Cum să îți amenajezi living-ul ca să fii în trend în 2019

Îți dorești un living de care să te mândrești și care să fie locul perfect atât pentru petreceri, cât și pentru relaxare?

living

Noul an este oportunitatea perfectă să faci schimbări în viața ta, să acorzi mai multă atenție sănătății, să îți găsești timp să faci ce îți dorești și, de ce nu, să îți reamenajezi living-ul astfel încât să creezi un spațiu confortabil și în tendințe.

Îți dorești un living de care să te mândrești și care să fie locul perfect atât pentru petreceri, cât și pentru relaxare. Dacă ești pregătită de schimbare, ți-am pregătit câteva sfaturi care să te ajute să faci cele mai bune alegeri.

Adu natura în interior

Unul din cele mai importante trenduri din 2019 este integrarea naturii în locuință. Practic, trebuie să aranjezi spațiul astfel încât să te simți în comuniune cu natura și să uiți pentru câteva clipe cât de conectată ești la tehnologie.

Citește și:

Primul pas pentru a face asta este să ai cât mai multe plante de interior. O soluţie la îndemână sunt plantele suculente, ficusul, sporul casei sau iedera deoarece sunt plante rezistente şi nu trebuie să fie udate des. Mai mult, poţi opta şi pentru obiecte decorative din materiale naturale precum lemn sau piatră.

Folosește piese de mobilier cu colțuri rotunjite

În 2019 nu mai este la modă stilul minimalist, caracterizat de mobilă joasă cu colțuri drepte și culori neutre. Designerii interiori îți sugerează să alegi piese de mobilier cu forme rotunde sau ovale care să creeze o atmosferă caldă și confortabilă.

Alege să folosești mobilier living cu colțuri rotunjite, precum o măsuță de cafea din sticlă. Aceasta îți aduce un beneficiu în plus: reflectă lumina în încăpere și face spațiul să pară mai încăpător.

Citește și:

Adoptă stilul de amenajare boho

Dacă vrei să adaugi un element magic și feminin în living-ul tău, încearcă stilul boho. Acest tip de amenajare este caracterizat de combinațiile culorilor puternice precum roșu, portocaliu, verde cu tonuri pământii și mobilier vintage.

Un truc simplu este să adaugi cât mai multe pleduri și perne colorate pe canapea. Mai mult, adaugă și un covor plușat sau cu fir lung și cu un model ieșit din comun. Te vei bucura astfel de un spațiu vesel și confortabil.

Alege printuri geometrice și tribale

Printurile geometrice nu se demodează niciodată deoarece creează simetrie, însă cele etnice și tribale revin în tendințe o dată la 10 - 15 ani. În 2019 nu mai este în trend stilul minimalist, în schimb, amenajarea locuinței trebuie să fie plină de culori și texturi.

Citește și:

Dacă nu vrei să îți transformi chiar tot livingul, poți face schimbări mici: spre exemplu o poză înrămată cu un print etnic, o pernă sau o pătură decorativă imprimată cu modele tribale și chiar vaze sau căni cu motive geometrice.

Folosește culori puternice pentru decorare

În cazul în care camera ta e plină doar de nuanțe de alb și gri, acum ai ocazia să îți dai frâu liber creativității și să o decorezi cu cele mai puternice culori. Sunt în trend culorile inspirate de pietre prețioase cum ar fi movul, turcoazul și verdele smarald.

Nu îți sugerăm să te apuci să vopsești pereții, ci să alegi obiecte de mobilier sau decorative cu aceste nuanțe. În plus, poți opta şi pentru decorarea cu obiecte in culori metalice, combinația de auriu cu bronz fiind potrivită în orice casă.

Citește și:

Atunci când îți transformi casa ca să fii în tendințele de design interior din 2019, ai grijă să păstrezi și un spațiu destinat pentru relaxare. Vei avea un living în care te vei întoarce cu drag după o zi plină la muncă.

Sursă foto: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
30 Ianuarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.