Setari Cookie-uri

Accesoriile de care noul tău telefon are nevoie

Pe lângă încărcător, căști și alte dispozitive care vin la pachet cu noul telefon, ar fi bine să ai și aceste lucruri menite să îți protejeze gadgetul și să te ajute să îl manevrezi mai ușor.

Ți-ai luat un nou telefon de care ești foarte încântată și de-abia aștept să începi să te „joci“ cu el. Înainte însă de a te apuca de poze, de instalat aplicații și de a-ți face playlisturi, ar fi bine să alegi câteva accesorii pentru el.

Pe lângă încărcător, căști și alte dispozitive care vin la pachet cu noul telefon, ar fi bine să ai și aceste lucruri menite să îți protejeze gadgetul și să te ajute să îl manevrezi mai ușor.

Husă și folie pentru telefon

Sunt primele accesorii pe care trebuie să ți le iei imediat după achiziția unui telefon nou. Nu vrei să-ți scape accidental și să-i spargi display-ul când abia ți l-ai luat (bineînțeles, ideal ar fi să nu se întâmple asta în niciun alt moment).

Citește și:

Folia de sticlă este subțire, transparentă și îți protejează ecranul de zgârieturi și alte șocuri, fără să îngreuneze în vreun fel utilizarea touchscreen-ului. Husele oferă o protecția sporită, în special dacă sunt unele de tip copertă, pentru că îmbracă tot telefonul (capacul din spate și display-ul). Astfel, îți vei ține smartphone-ul departe de căzături, lovituri, praf sau lichide și te vei putea bucura de el timp îndelungat.

De asemenea, trebuie să știi că sunt multe huse și folii din care poți alege pentru telefon, chiar dacă acesta se numără printre modelele noi. Cu o husă și o folie pentru Huawei P20, de exemplu, poți spori protecția smartphone-ului tău, oferindu-i, în același timp, un look practic și cool.

Citește și:

accesorii pentru telefon

Suport de tip inel

Probabil ai observat și tu că foarte multe persoane aleg să își lipească un accesoriu în formă de inel pe husa telefonului. În cazul în care te întrebi ce face un astfel de obiect, trebuie să știi că nu are doar un rol estetic (deși, trebuie să recunoaștem, cu unele modele îți poți personaliza telefonul într-un mod tare simpatic).

Acest inel se poate prinde ușor de deget pentru a te ajuta să ții mai bine dispozitivul, fără să riști să îți scape accidental din mână. În plus, un astfel de holder funcționează și pe post de sistem de fixare în momentele în care îți dorești să-ți convertești smartphone-ul într-un mic televizor și să urmărești pe ecranul său clipuri, seriale sau filme.

Citește și:

Kit de lentile pentru camera foto

Camerele foto ale smartphone-urilor din zilele noastre sunt din ce în ce mai bune și pot atinge performanțele unui DSLR. Dacă ești pasionată de fotografie și îți dorești să experimentezi mai mult la acest capitol, alege și un kit de lentile profesionale pentru telefon.

Acestea funcționează aproape la fel ca obiectivele mari pentru camerele foto și pot fi atașate imediat cu o clemă de prindere. Alege un kit cu mai multe lentile (fisheye, macro sau wide), ca să poți experimenta mai multe tipuri de fotografie.

Baterie externă

Oricât de bună ar fi bateria telefonului, tot power bank-ul rămâne accesoriul de bază, mai ales atunci când ești într-un loc în care nu ai acces la prize (de exemplu, la un festival, la spectacolele de teatru sau în timpul unei excursii, când nu te poți opri mereu să îți încarci telefonul).

Citește și:

Alege o baterie externă cu o capacitate mare, de minimum 10.000 mAh, ca să poți face mai multe încărcări și, eventual, să încarci și mai multe dispozitive cu ajutorul ei. Mai mult decât atât, trebuie să știi că acum există și multe modele de baterii externe încorporate deja în husa telefonului, așa că, dacă smartphone-ul tău e compatibil cu o astfel de carcasă, poți merge pe o variantă 2 în 1.

Acestea fiind spuse, nu ne rămâne decât să îți dorim spor la accesorizat. Telefonul tău chiar merită aceste îmbunătățiri!

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.