Setari Cookie-uri

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru El

Ziua îndrăgostiților se apropie și tu înca nu ai găsit timpul necesar să îi alegi cadoul potrivit? Știi că în ziua de astăzi nu mai ai de ce să îți faci griji în privința asta, pentru că shopping-ul online îți stă la dispoziție în orice moment din zi și din noapte și te salvează din orice situație.

Și știi regula: fără decorațiuni în formă de inimioară și jucării de pluș pentru el, nici măcar de Ziua Îndrăgostiților. Dacă tu te-ai bucura la vederea acestora, el cu siguranță o să schițeze un zâmbet doar ca să nu te supere pe tine, cât despre cadou... o să fie undeva uitat și niciodată scos la vedere.

Fie că sunteți la început de relație, fie că aveți deja 5-6 ani de dragoste nebună, când îi faci un cadou, dă-ți silința și alege de fiecare dată ceva deosebit. Merită! Decât să alegi ceva pe ultima sută de metri, mai bine te scuzi și îi oferi cadoul peste câteva zile, dar atunci vei ști sigur că o să fie ceva ce o să îl încânte la nebunie.

De regulă, cadoul se alege în funcție de preferințele și necesitățile celuilalt. Dacă are o pasiune pentru muzică sau film, îi alegi ceva în domeniu, dacă colecționează ceva anume, caută ceva ce îi lipsește din colecție, sau dacă este gamer, noul Fifa sau alt joc o să îi satisfacă orice preferință. În ceea ce privește necesitățile, un ceas, un pulover sau o cămașă, un parfum, un vin deosebit... sunt mereu binevenite. Sau poate că ai un iubit mereu pus pe șotii și ai putea să îl surprinzi cu un cadou haios.

Citește și:

Indiferent care îți vor fi alegerile, eu m-am gândit să îți fiu de ajutor cu o listă mică cu idei de cadouri din care poți să îl alegi pe cel potrivit pentru el. Iată care sunt propunerile mele:

Idei de cadouri: accesorii

Ceas Fossil

Accesoriile sunt întotdeauna o alegere inspirată, ceva ce ei au nevoie și nu se vor sătura vreodată să le primească. Un ceas? Cunosc bărbați cu ceasuri care valorează cât o garsonieră... și nu au un singur ceas, ci mai multe. Ceasul Fossil cu o curea neagră este versatil, potrivindu-se atât unui stil sport cât și smart casual.

Idei de cadouri

Ceas Fossil

Portofel Tommy Hilfiger

Sunt unii bărbați care preferă să țină banii aruncați pe unde apucă, în buzunarul de la pantaloni, în buzunarul interior de la geacă, etc., dar sunt și bărbații ordonați, care vor banii să stea frumos aranjați în portofel. Surprinde-l cu un portofel de calitate, din piele, și de firmă - Tommy Hilfiger e pe buzele tuturor încă de anul trecut.

Citește și:

Cadouri pentru el

Portofel Tommy Hilfiger

Curea Wrengler

Sunt convinsă că uneori, atunci când vă întâlniți, vreți să scăpați mai repede de hainele de pe voi, dar de o curea, îți garantez, un bărbat are nevoie zi de zi. Poate că noi ne-am obișnuit cu pantalonii super slim care atât de greu se dau jos, dar în cazul bărbaților, cureaua este un accesoriu care le oferă și eleganță în ceea ce privește unele outfit-uri.

Ziua Indragostitilor

Curea Wrengler

Cadouri pentru el: haine

Când vine vorba de haine, bărbații nu se dau în vânt să meargă la cumpărături, așa că s-ar bucura să primească în dar o cămașă sau un tricou de care are nevoie. Trebuie, însă, să fii extrem de atentă la stilul său vestimentar, la mărime, culorile care îi plac și îl avantajează. Dacă nu ești sigură, întreabă un prieten apropiat lui sau chiar pe el. Mai bine să mergi la sigur decât să dai greș.

Citește și:

Cămașă în dungi

Nu cred că există băiat sa bărbat care să nu dețină în garderobă cel puțin o cămașă. Posibil să o poarte o dată pe an sau chiar la doi ani, dar cămașa există, pentru că vine un moment în viața fiecăruia când i se cere să înlocuiască tricoul sau hanoracul. De partea cealaltă sunt bărbații care nu ies niciodată din cămașă, fiind piesa lor vestimentară din toate timpurile.

Cadouri pentru el

Cămașă Mango

Hanorac Nike

Bărbații care poartă cămașă au un farmec aparte, dar nu putem să rămânem indiferente când bărbatul visurilor noastre renunță într-o zi la cămașă și pantalonii la dungă și își face apariția îmbrăcat într-o pereche de jeans, un hanorac cu gluga, cu teniși în picioare, mirosind divin. Da, bărbatul sportiv are și el farmecul lui.

Citește și:

Idei de cadouri

Hanorac Nike

Tricou cu imprimeu

Ei bine, să văd acum bărbatul care nu are cel puțin 10 tricouri în dulap. Cu un tricou nu prea ai șanse să dai greș în cazul în care te gândești să îi faci asta cadou, dar trebuie să fii cu băgare de seamă la ce preferințe are el. Nu o să poarte orice fel de tricou, așa că alegerea unui tricou se poate transforma cu ușurință într-o sarcină dificilă.

Ziua indragostitilor

Tricou Jack&Jones

Ah, și nu uita! Strecoară-i în ambalajul cadoului și un bilețel cu o declarație sinceră, serioasă sau amuzantă, dar sinceră.

sursa foto front page: shutterstock/by 4pm production

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.