#impartefaptebune Târg de bine

#impartefaptebune Târg de bine
Kudika
3 Martie 2019

Atunci când oamenii se unesc în gânduri și fapte ies lucruri minunate. De 2 ani de zile, Sheida a devenit locul de întâlnire al antreprenorilor uniți de un obiectiv simplu : munca lor să se transforme în sprijin și șanse pentru categorii defavorizate de oameni.

Sâmbătă, 16 martie, 11:00 – 17:00, Sheida Coffee & Stories

Ediția I - #împartefaptebune

Sâmbătă, 16 martie 2019, la Cafeneaua Sheida Coffee & Stories din strada Ion Câmpineanu nr 23 are loc prima ediție a Târgului de Bine - întâlnire a business-urilor sociale din București. Evenimentul se dorește a fi un prilej de închegare a comunității antreprenorilor uniți de cel mai simplu obiectiv din lume : munca lor să se transforme în resurse și soluții pentru problemele din societate ale categoriilor defavorizate și nebăgate în seamă.

Ana Maria Maliia, manager Sheida Coffee & Stories, prima cafenea socială din domeniul medical, al cărei profit merge către pacienții fără venituri și asiguri medicale susținuți de policlinicile sociale ale Fundației Regina Maria ”Obiectivul principal este să aducem împreună afaceri sociale și să descoperim noi modalități de colaborare, de parteneriat și de sprijin reciproc. Ne dorim o comunitate care să își folosească propriile resurse încrucișate, pentru a construi afaceri durabile care pot rezolva probleme concrete. De exemplu, la cafene putem să folosim mierea produsă de un antreprenor social sau o mică firmă de cosmetice naturale poate utiliza ca materie primă zațul de cafea de la noi din cafenea. Sunt încântată de acets proiect și de răspunsul favorabil din partea antreprenorilor sociali și așteptăm între orele 11-17 cât mai multă lume să vină să vadă și să achiziționeze produsele expuse”.

#impartefaptebune

Atunci când oamenii se unesc în gânduri și fapte ies lucruri minunate. De 2 ani de zile, Sheida a devenit locul de întâlnire al antreprenorilor uniți de un obiectiv simplu : munca lor să se transforme în sprijin și șanse pentru categorii defavorizate de oameni.

Pe 16 martie, între orele 11 - 17 vă invităm alături de noi în cafenea, pe str. Ion Câmpineanu nr. 23 la prima ediție a Târgului de Bine, un eveniment cu oameni care își spun povestea prin contribuția pozitivă pe care o aduc în societate.

Sheida Coffee & Stories este singura cafenea socială din România, din domeniul medical al cărei profit se duce către susținerea tratamentelor și serviciilor medicale oferite persoanelor fără venituri și asigurări medicale.

Dacă vreți să ne sprijiniți o puteți face dând de veste despre noi sau dând invite în eveniment.

Printre afacerile sociale care s-au alăturat Târgului de Bine se numără – Bine Boutique, Organizația Concordia, Brutăria MamaPan, EcoExtract, Asociația Lemniko, Atelier Simpluș, Jolie Cosmetics, La Stupina, Cafeaua Natiei, Miere Sinceră.

#voluntarpentruocauza

In cadrul Targului de bine atragem atenția asupra programului #voluntarpentruocauza care a început în Cafeneaua Sheida Coffee & Stories în urmă cu 9 luni.

100 de oameni care au lucrat cot la cot cu echipa, oameni care au dat înapoi și mai departe, recomandând experiența de voluntariat în singura cafenea socială din domeniu medical și industria horeca, din România. Oameni care au pus și pun mult suflet!

Ce înseamnă voluntariatul la noi?

Te echipezi cu multă energie de dat și de luat, rezervăm o zi și un interval potrivite pentru voi dar și pentru noi, și veniti să lucrăm împreună în spatele barului.
Credem foare tare că vârsta e doar un număr dar preferăm sa aveti 16 ani împliniți. Restul vine de la sine: pregătim cafea cu grație, stoarcem lămâi cu energie și ne servim oaspeții cu multă căldură.

Va puteti alătura programului de voluntariat și rezerva experienta de fapte bune aici.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri