Setari Cookie-uri

Corina Chiric, invitatul-special și amfitrionul Concertului AZUR – Petrecere la Palat 

După o perioadă în care televiziunea i-a ocupat mare parte din timpul său, după un moment de pauză a evoluțiilor sale artistice pe scena Sălii Palatului, Corina Chiriac va reveni într-un moment drag ei și pentru un om drag. Iar cei care o cunosc, o admiră și o iubesc, dar și cei care acum îi descoperă muzica o vor vedea LIVE în cadrul Concerului AZUR – Petrecere la Palat!  

comunicat de presa

Cu gândul la Gara de Nord, cazată pe Strada Speranței, la Parter și cunoscând Ce Mică-i Vacanța Mare, CORINA CHIRIAC este amfitrioana Concertului Aniversar AZUR 40 de ani - Petrecere la Palat. Mai mult, ea va susține un micro recital pe scena Sălii Palatului, fiind cadoul pe care artista îl face prietenului său, Nelu Vlad, în data de 21 aprilie.

După o perioadă în care televiziunea i-a ocupat mare parte din timpul său, după un moment de pauză a evoluțiilor sale artistice pe scena Sălii Palatului, Corina Chiriac va reveni într-un moment drag ei și pentru un om drag. Iar cei care o cunosc, o admiră și o iubesc, dar și cei care acum îi descoperă muzica o vor vedea LIVE în cadrul Concerului AZUR – Petrecere la Palat!

“Nelu Vlad nu sărbătorește numai 40 de ani de carieră artistică, ci și succesul de a se afla în dragostea și aprecierea publicului iubitor al muzicii de Suflet și Petrecere. Așa că este o bucurie specială să fiu invitată la concertul extraordinar susținut de către Nelu Vlad și formația Azur la Sala Palatului din București! Vă așteptăm cu mult drag la concert!”, spune Corina Chiriac.

Citește și:

Trupa AZUR va oferi românilor un mega concert aniversar cu ocazia împlinirii a 40 de ani de când AZUR face istorie în muzica românească. AZUR va cânta la Sala Palatului în data de 21 aprilie 2019, pe scenă urmând să urce nume mari precum Corina Chiriac, Gheorghe Gheorghiu și Natalia Munteanu. Alături de trupă va fi Orchestra Națională Mugurel sub bagheta dirijorului Ioan Dascal. “Mona”, “Regina nopţii”, “La o masă”, “Cenşăreasa”, “Pe nisipul de la mare”, “Te-am crescut, copile”, “Șatra”, “Lanţul de iubire” sunt doar câteva dintre melodiile celebre care sunt apreciate şi acum și care se vor auzi pe 21 aprilie 2019 la Sala Palatului.

Citește și:

https://www.youtube.com/watch?v=Yjt397jPrks

https://www.youtube.com/watch?v=UMCJX1H4eUs

AZUR, fenomenul

Nicio altă trupă sau artist din România nu a atins notorietatea AZUR pe timpul comuniștilor. Asta cu atât mai mult cu cât melodiile lor nu erau înregistrate pe discuri de vinil și nu erau distribuite la radio și la televizor. Azur s-a constituit în jurul lui Nelu Vlad, care și-a început cariera muzicală în urma unui pariu. Tânărul se specializase inițial în chimie, după care a fost admis în Academia de Miliție. În urma unui scandal cauzat de o întrerupere de sarcină în familia lui (gest interzis în epocă), Nelu Vlad este exmatriculat în 1979 din Academie și are ideea de a organiza în timp record (o săptămână) o formație pentru nunți, prin care avea să-și întrețină familia.

Citește și:

Formaţia Azur cânta muzică de petrecere pe ritmuri balcanice. Azur este o cunoscută formație de muzică de petrecere din România, înființată în anul 1984 la Brăila. Totodată, este considerată prima formație care a cântat maneaua lăutărească. Dintre formațiile de gen, Azur a rămas una dintre preferatele publicului românesc, fapt confirmat de discografia foarte bogată (peste 25 de albume).

”Am studiat muzica populară, dar şi cea lăutarească, marii artişti ai neamului şi apoi am căutat ritmuri dansante balcanice, greceşti în mod deosebit. Am prelucrat, la orgă, multe linii melodice populare, sârbeşti, turceşti, macedonene sau aromâne şi apoi le-am adaptat cu texte”, a mărturisit Nelu Vlad.

Iar pe 21 Aprilie 2019, Sala Palatului va răsuna pe muzica a 40 de ani de cântec, poveste, istorie. Nelu Vlad promite un concert cum nu a fost niciodată. Singurul aniversar pe care AZUR îl va susține!

Citește și:

Biletele s-au pus în vânzare astfel:

Categoria VIP - 200 lei (întâlnire cu artistul)

Categoria 1 - 150 lei

Categoria 2 - 120 lei

Categoria 3 - 90 lei

Categoria 4 - 50 lei

Biletele se pot achiziționa: Iabilet (: https://www.iabilet.ro/bilete-nelu-vlad-si-azur-petrecere-la-palat-40-de-ani-de-muzica-38323/), Eventim, Bilet.ro, Myticket, Entertix și de la Sala Palatului.

Evenimentul este susținut de Național Tv și Național Fm.

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.