Setari Cookie-uri

VenusFest: Coaching la feminin

VENUSFEST este primul si cel mai mare eveniment dedicat unui altfel de coaching feminin, punand la un loc: educatia, cunoasterea, modele feminine valoroase,  creativitatea si muzica, pe parcusul unei zile intregi, al carei scop este inspiratia, cultivarea unei noi viziuni si celebrarea.

VENUSFEST | 24 MARTIE | SALA RADIO | 10.00 H-20.00H

VENUSFEST este primul si cel mai mare eveniment dedicat unui altfel de coaching feminin, punand la un loc: educatia, cunoasterea, modele feminine valoroase, creativitatea si muzica, pe parcusul unei zile intregi, al carei scop este inspiratia, cultivarea unei noi viziuni si celebrarea.

VENUSFEST inseamna o zi intreaga de eduTainment: conferinte la Venus Talks cu peste 15 speakeri personalitati , shopping cu gust la Venusmarket si concert extraordinar etno jazz - Adrian Naidin Quartet.

La VENUSFEST, ne intalnim si imputernicim, cu arhetipul zeitei. VENUSFEST inseamna celebrarea si sustinerea unui nou model feminin; femeia aflata pe calea dezvoltarii personale, exprimandu-se bogat si inspirat, cultivand iubirea, frumosul, bucuria, echilibrul, creativitatea.

Citește și:

Pe scurt,. VENUSFEST inseamna crestere personala, networking, shopping si distractie.
Vii cum te stii si pleci Zeita!

Descopera lista complete a speakerilor si programul complet, aici:

https://www.facebook.com/events/389284968532674/

https://www.venusdinbucuresti.ro/venusfest/
https://www.bilete.ro/venusfest/

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.