Setari Cookie-uri

5 motive pentru care un vas de toaletă cu funcție de bideu este indispensabil în baia ta

Noile vase WC cu bideu încorporat reprezintă o soluție tot mai populară în rândul celor preocupați de igienă și design deopotrivă.

Fiind unul dintre obiectele sanitare esențiale pentru un stil de viață modern și civilizat, vasul de toaletă trebuie să fie comod, eficient din punct de vedere al igienei personale și să aibă un design de calitate care să se potrivească perfect cu restul obiectelor sanitare din baie. Respectarea tuturor acestor criterii poate fi o provocare, mai ales dacă spațiul restrâns îți impune limite.

De aceea, noile vase WC cu bideu încorporat reprezintă o soluție tot mai populară în rândul celor preocupați de igienă și design deopotrivă. Un astfel de vas de WC este extrem de practic și poate economisi spațiu în baia ta. Iată câteva motive să îl achiziționezi:

1. Oferă nivelul maxim de igienă

Un vas de toaletă cu funcție de bideu te va ajuta să menții cel mai înalt grad de igienă a zonelor intime. Spălarea cu apă după folosirea toaletei este cu mult mai igienică și sănătoasă decât folosirea hârtiei igienice. Apa reduce riscul răspândirii unor bacterii, previne iritația și este recomandată mai ales în rândul persoanelor care suferă de hemoroizi sau constipație. În plus, folosirea apei călduțe poate calma durerile.

Citește și:

2. Confort sporit pentru toată lumea

Obișnuința de a folosi jetul de apă pentru igiena intimă se traduce printr-un nivel mai mare de confort pentru toată familia. Hârtia igienică poate produce iritații sau alergii (din cauza parfumului impregnat). Jetul de apă din vasul cu funcție de bideu este reglat la o temperatură constantă și curăță delicat, fără a fi nevoie să se folosească mâinile.

3. Economisește spațiu

Dacă îți sunt familiare avantajele unui bideu, dar nu dispui de spațiu suficient pentru a-l instala lângă vasul de toaletă, atunci acest vas 2 în 1 este indispensabil în baia ta. Vei avea parte de toate particularitățile bideului, fără a sacrifica niciun centimetru în plus.

4. Ușor de folosit de întreaga familie

Vasul de toaletă cu funcție de bideu este recomandat întregii familii. Anumiți membri vor fi însă extrem de încântați de folosirea lui: persoanele mai în vârstă, copiii, femeile gravide sau cele care tocmai au născut. Curățarea cu jet de apă este cu mult mai plăcută și mai igienică pentru toată familia. În plus, copiii vor învăța de mici cât de importantă este o igienă corectă a părților intime.

Citește și:

5. Faci economie și salvezi mediul înconjurător

Este dovedit faptul că prin folosirea vasului WC cu bideu încorporat se reduce cu până la 75% consumul de hârtie igienică. Dacă ne gândim câți copaci sunt tăiați anual pentru producerea hârtiei, reducerea consumului e un gest firesc pentru protejarea mediului. În plus, mai puțină hârtie igienică folosită înseamnă economie pentru buget, dar și reducerea riscului de înfundare a țevilor de scurgere.

Vasul de toaletă cu funcție de bideu este din ce în ce mai căutat și la noi în țară. Este ușor de montat în orice tip de baie, tot ce trebuie să faci este să îl racordezi la rețeaua de apă și să montezi o baterie de duș lângă vas. Poți opta pentru o baterie cu termostat, pentru ca jetul de apă să aibă mereu temperatura stabilită.

Citește și:

Materialele din care sunt făcute vasele de WC cu bideu încorporat sunt solide, rezistente și, în același timp, pot avea un design deosebit, care să se potrivească în orice spațiu de toaletă. Cel mai important avantaj este că vasele WC 2 în 1 economisesc spațiu, fără ca igiena personală și a familiei să aibă de suferit.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.