Setari Cookie-uri

Mega oferte la aniversarea de 16 ani a Media Galaxy

Aniversările merită sărbătorite alături de clienți, astfel că Media Galaxy marchează împlinirea a 16 ani de existență în cel mai frumos mod posibil pentru un retailer: cu mega oferte special create pentru cumpărători, la o gamă variată de produse electronice si electrocasnice ce pot fi achiziționate din magazine sau online, de pe site-ul mediagalaxy.ro.

comunicat de presa

Aniversările merită sărbătorite alături de clienți, astfel că Media Galaxy marchează împlinirea a 16 ani de existență în cel mai frumos mod posibil pentru un retailer: cu mega oferte special create pentru cumpărători, la o gamă variată de produse electronice si electrocasnice ce pot fi achiziționate din magazine sau online, de pe site-ul mediagalaxy.ro.

Media Galaxy este alături de clienții săi de 16 ani, de când a inaugurat pe piața din România un nou concept: o rețea de magazine de mare suprafață – peste 2.500 mp – care să ofere cea mai variată gamă de produse, să reflecte pasiunea pentru tehnologie și dorința de a pune la dispoziția clienților cele mai noi device-uri. Media Galaxy traduce printr-o dezvoltare omnichannel nevoia de a fi oricând și oriunde este clientul. Încă de la primul magazin apărut pe piață, în București Mall Vitan, Media Galaxy și-a respectat promisiunea de a aduce cea mai variată gamă de produse, oferindu-i mereu expertiză pe toate ariile de echipamente electronice.

Citește și:

Mega ofertele speciale pentru aniversarea Media Galaxy sunt valabile în perioada 12.03-18.03.2019, atât în magazinele din țară, cât și pe mediagalaxy.ro, în limita stocului disponibil. Iată doar câteva dintre surprizele care ți s-au pregătit:

  • Televizor Philips LED High Definition – cu diagonala 80 de cm, Pixel Plus HD si Micro Dimming, de la 999 lei redus la doar 699 lei, adică 30%.
  • Expresor automat DeLonghi – cu panou de control electric, sistem de pastrare a aromei, sistem cappuccino, râșniță silențioasă și dozator de cafea reglabil. Îl găsești redus cu 45%, de la 2.529 la 1.391 lei.
  • Laptop Lenovo – cu procesor Intel I5-8250U, memorie RAM 8GB, SSD 512GB, si display 15.6”, redus de la 3.399 lei la 2.991 lei.
  • Aspirator cu sac Rowenta – cu putere 750 W, capacitate sac: 3L, perie specială pentru parchet, duză 2 in 1 pentru spații înguste și tub telescopic. Îl vei putea cumpăra cu reducere 55%, de la 439 lei la 198 lei.
  • Mașină de spălat Whirlpool – cu tehnologie 6th Sense, FreshCare+, Sense Inverter Motor, Clean+ Extra, redusă de la 1.799 lei la 1.385 lei sau 1.285 lei dacă aduci la schimb un electrocasnic vechi.
  • Combină frigorifică Grundig – Fullfresh+, Display Touch Control, Tehnologie Duo-Cooling Tehnologie IonFresh, Filtru anti-miros și VitaminCare Zone. De la 2.999 lei este redusă cu 25% la 2.249 lei, iar dacă aduci la schimb un electrocasnic vechi vei da pe ea doar 2.149 lei.
  • Pachet Playstation VR MK4 + Cameră PS V2 + Voucher VR Worlds – de la 1.299 lei la numai 1.039 lei, cu reducere 25%.
  • Televizor LG Oled TV 4K Smart – cu diagonala 139 cm și sistem de operare WebOS, Alpha 7 Intelligent Processor 4K Cinema HDR cu Dolby Vision 4K la prețul de 5.459 lei, redus de la 6.499 lei.

Pe lângă ofertele de mai sus, vei găsi în promoție și multe alte produse audio-video, laptopuri și sisteme PC, soluții de iluminat și de climatizare, electrocasnice, telefoane, articole de gaming și produse de înfrumusețare, anvelope, produse de beauty sau de cooking, astfel încât să poți sărbători aniversarea Media Galaxy cu cele mai inspirate cadouri pentru luna martie. Profită de reduceri și echipează-ți casa și mașina cu toate produsele de care ai nevoie!

Citește și:

Nu-ți face griji pentru buget, fiindcă ai la dispoziție metode de creditare variate, care îți permit să cumperi acum de la Media Galaxy și să plătești în timp cumpărăturile, fără a le simți la buzunar! Beneficiezi de 40 de rate fără dobândă prin cardul BRD, precum și variante flexibile de rate de la ING, Banca Transilvania, Raiffeisen, Piraeus, Alpha Bank, Euroline, Unicredit sau Card Avantaj. De asemenea, poți cumpăra rapid și fără acte suplimentare prin sistemul de rate Credex.

Parte a grupului Altex România, Media Galaxy reprezintă una dintre cele mai mari rețele de magazine cu vânzare de produse electronice și electrocasnice ce activează pe piața românască, punând la dispozitia clienților o gamă variată de produse atât online, cât și offline, în cele mai mari orașe ale țării: București, Cluj, Iași, Arad, Brașov, Constanța, Timișoara, Pitești, Baia Mare, Oradea, Craiova, Târgul Mureș, Suceava. Cele 19 magazine de mare suprafaţă Media Galaxy reflectă pasiunea pentru tehnologie şi pentru dispozitivele care fac accesibilă informaţia şi conexiunea cu ceilalți.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.