Setari Cookie-uri

Cadouri amuzante de 1 aprilie pentru păcăleli reușite

1 aprilie este Ziua Păcălelilor, ziua în care se fac farse prietenilor și familiilor. Deși poți improviza ceva glume care să amuze, poți apela la câteva soluții online și ai garanția unei distracții pe cinste.

Dacă ești una dintre persoanele care bifează în fiecare an 1 aprilie ca ziua în care se fac glume, atunci vei avea nevoie de ceva ajutor. Și poate că nu ai inspirație mereu ca să gândești farse care să fie reușite. Vestea bună este că prin online găsești multe cadouri amuzante care să fie perfecte de oferit de Ziua Păcălelilor - te vor amuza și pe tine, dar și pe cel care îl va primi, dacă va ști să interpreteze o atenție caraghioasă.

Idei de cadouri amuzante pentru 1 aprilie

Mouse buburuză: un cadou drăguț de 1 aprilie

cadouri amuzante

Dacă ai vreun coleg sau un prieten despre care știi că are nevoie de un mouse nou, o idee originală ar fi să îi faci cadou unul personalizat. Unul ca o buburuză este tare simpatic, pentru că forma aceasta o imită pe cea a accesoriului IT și este și foarte colorat. Gărgărița îi va sta mereu pe birou și cu siguranță va zâmbi când se va uita la ea, amintindu-și de tine. Este un mouse optic, rezoluție 1200dpi, cu două butoane și rotiță, fără instalare, cu interfață USB.

Citește și:

O poți comanda aici

Aparat pentru masaj broscuță

cadouri amuzante Cu siguranță că știi pe cineva care este sedentar și stă toată ziua pe un scaun unde lucrează. Pauzele nu îi sunt la îndemână și durerile de spate încep să își spună cuvântul. Un cadou amuzant de 1 aprilie, deopotrivă și practic, ni s-a părut acest aparat de masaj sub formă de broscuță. Este adorabil, perfect pentru mai multe zone (spate, gât, umeri, brațe, picioare) și acționează prin apăsarea ochilor. Cu alte cuvinte, ședințe de spa acasă, doar că unele nostime.

Îl poți comanda aici

Formă inedită pentru micul-dejun

cadouri amuzante

Hazlie tare ni s-a părut forma pentru micul-dejun, una cu care poți obține ouă ochiuri într-o înfățișare plăcută. Iar ăsta va fi momentul de început al unei zile pline de energie și de zâmbete, pentru că totul este mai simplu când este funny. Rama din silicon este sub formă de broască și poate fi făcută cadou imediat pentru că vine ambalată într-o cutie ilustrată.

Citește și:

O poți comanda aici

Abțibild 3D pentru farsă geam spart

Eh, asta clar poate fi numită o farsă veritabilă de 1 aprilie! Dacă vrei să sperii pe cineva, doar să îi vezi reacția când începe să își facă planuri pentru reparație, o poți face. Alege un abțibild 3D care se lipește de parbrizul mașinii, acesta dând impresia unui geam spart cu piatra! Iar asta chiar va da palpitații unui proprietar de mașină care ține la autoturismul său.

Îl poți comanda aici

Sorț de bucătărie de oferit de 1 aprilie

Un prieten pasionat de gătit, dar fără inspirație? Sau poate unul care ar vrea să îi reușească rețetele și dă mereu rateuri? Pentru amândoi poți alege un șorț cu un mesaj pe care scrie Warning Man Cooking - Atenție, gătește un bărbat!. Totul cu intenția de a-i distra pe invitații de la masă.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Ceas de perete cu formule matematice

Cineva care urăște matematica? Atunci îi poți face un cadou foarte amuzant de 1 aprilie, un ceas în care orele sunt menționate prin formule matematice. Este o decorațiune de efect pentru camera ta, care poate transforma încăperea într-una cool.

Îl poți comanda aici

foto main: By Dean Drobot, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.