Setari Cookie-uri

Decorarea casei cu tablouri si fotografii: reguli si sfaturi

Pentru ca locuinta ta sa-ti imprumute din personalitate, poti apela la o idee inedita de decorare: accesorizarea folosind tablouri si fotografii.

Cu ajutorul unor rame de tablouri la preturi avantajoase si ale picturilor canvas, foarte accesibile pentru orice buget, iti poti crea propria galerie de arta in orice spatiu al casei. Totusi, cum aranjezi tablourile pentru pentru ca decorul sa nu para incarcat? Care sunt cele mai creative modalitati de integrare a acestora in designul interior al locuintei tale? Afla toate aceste detalii si alte sfaturi utile din acest articol!

5 reguli de baza in alegerea si expunerea tablourilor

Indiferent daca vrei sa creezi un spatiu jucaus, modern si cat mai autentic folosind fotografii care iti aduc aminitiri placute de fiecare data cand le privesti sau daca esti un adevarat iubitor de arta si ai investit in achizitionarea unor adevarate opere, e important sa stii cum anume poti decora casa cu astfel de tablouri. Pentru ca efectul final sa fie unul spectaculos, tine cont de urmatoarele 5 reguli de baza in alegerea si expunerea imaginilor:

Citește și:

1. Opteaza pentru rame in nuanta tamplariei usilor si a ferestrelor, pentru a obtine un aspect uniform. Pe de alta parte, daca mizezi pe un design foarte creativ, alege ramele in culori contrastante elementelor de tamplarie. De cele mai multe ori, nerespectarea regulilor de asortare a culorilor vor duce la un design foarte incarcat, care pare nestudiat.

2. Alege tablouri achizitionate din magazinele de specialitate, pentru a te asigura de calitatea tehnicilor folosite si de claritatea picturilor, totodata.

3. Vrei un tablou canvas cu propriile tale imagini? Atunci trebuie sa stii ca exista ateliere specializate in imprimarea fotografiilor pe panza. Selecteaza cele mai deosebite capturi foto din colecita personala si transforma-le in adevarate tablouri!

4. Daca optezi pentru expunerea tablourilor sau a ramelor foto pe perete, ai mare grija la inaltimea la care le agati. Potrivit specialistilor in decoratiuni, acestea ar trebui pozitionate la aproximativ 1,5 m de podea. Astfel, ele vor deveni vizibile si vor putea fi admirate de catre privitori!

Citește și:

5. Pentru un efect cat se poate de stylish, acorda atentie alegerii ramelor. Opteaza pentru o nuanta sau cel mult doua pentru aceeasi incapere si evita-le pe cele foarte colorate, tocmai pentru a evita designul kitchos.

Cum decorezi casa cu tablouri si fotografii? Topul ideilor creative

Jongland cu formele ramelor si cu pozitionarea tablourilor, poti conferi spatiului alura pe care ti-o doresti. Noi am selectat cele mai creative idei despre cum ai putea sa decorezi spatiul casei tale cu tablouri si fotografii!

Puzzle din tablouri tip canvas

decorarea casei

Folosind trei sau mai multe tablouri canvas poti obtine un efect similar celui din imaginea de mai sus. Vei crea un focus vizual al camerei intr-o maniera foarte interesanta, indiferent daca alegi sa folosesti poze din colectia personala sau daca optezi pentru produse disponibile in magazinele cu specific home and deco.

Citește și:

Tablouri aranjate “in scara”

Locuinta ta este prevazuta cu scari interioare? Ce-ar fi sa le decorezi intr-o maniera creativa, pozitionand rame foto si tablouri gradual. Astfel, te vei bucura de un efect optic foarte interesant.

decorarea casei

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.