Setari Cookie-uri

5 Cadouri de Paște pentru copii

Alege cadoul perfect!

Deși sărbătoarea de Paște are o semnificație religioasă atât pentru adulți, cât și pentru copii, este un prilej pentru a oferi cadouri celor mici, iar ei așteaptă cu nerăbdare acest moment. Majoritatea magazinelor au foarte multe oferte și produse speciale pentru copii cu ocazia Paștelui, așa că părinții au foarte multe variante de unde pot alege cadoul perfect. Este recomandat să cumperi copilului un cadou care să aibă și o mică legătură cu Paștele.

Idei de cadouri pentru copii de Paște

Hăinuțe

Tradiția Paștelui este de reînnoire, așadar poți alege câteva hăinuțe pentru copilaș, cum ar fi o rochiță colorată pentru o fetiță sau o pereche de blugi pentru un băiețel. De asemenea, există articole de îmbrăcăminte potrivite și pentru fetițe și pentru băieței, cum ar fi șosete, care pot fi chiar cu tematica Paștelui, pijamale, tricouri, bluze, papuci de casă.

Citește și:

Jocuri sau jucării

În zilele noastre există foarte mute jocuri educative care îi stimulează pe copii, le pune la încercare gândirea, memoria și abilitățile, așadar sunt o alegere potrivită. De asemenea, puteți alege jucării cu tema Paștelui, cum ar fi un iepuraș de pluș, sau puteți cumpăra un iepuraș din ciocolată, este preferatul copiilor. În plus, nu uitați nici de căști audio copii, fiind extrem de atrăgătoare pentru cei mici.

Cărți

Chiar dacă nu știe încă să citească, părinții îi pot cumpăra o carte din care să îi citească în fiecare seară celui mic. Dacă știe deja să citească îl va ajuta foarte mult la dezvoltarea vocabularului și cel mai probabil va îndrăgi lectura și va începe să își dorească tot mai multe cărți. Pentru copiii mai mici sunt recomandate cărticelele de colorat, iar pentru că este Paștele puteți achiziționa o carte tematică, împreună cu un set de creioane colorate sau carioci.

Citește și:

Bijuterii

Deși sunt mai scumpe, acestea rezistă mai mult decât jucăriile și au o semnificație aparte. Puteți cumpăra unei fetițe un set de cercei cu iepurași sau un lănțișor care să aibă o cruciuliță ca pandantiv. Puteți cumpăra bijuterii și băiețeilor, cum ar fi o brățară cu o cruciuliță.

Animale de companie

Dacă crezi că îți permiți și poți avea grijă de un animăluț, Paștele este momentul perfect pentru a-i oferi cadou copilului tău un cățeluș sau un iepuraș. Acest cadou este potrivit și pentru fetițe, dar și pentru băieței.

Toate cele de mai sus pot fi completate de multe dulciuri. Un coș de dulciuri care să cuprindă iepurași de ciocolată care sunt clasici acestei sărbători, plus alte dulciuri care sunt pe placul lor reprezintă o variantă potrivită pentru cei mici. Cu siguranță vor fi foarte încântați de acest cadou.

Citește și:

Dacă nu sunteți hotărâți ce și-ar dori copilul dumneavoastră de Paște și aveți nevoie de ajutor, îl puteți primi chiar de la copil. Puteți ieși la cumpărături cu acesta și îl puteți observa la ce articole se uită: poate se va uita la o carte, sau la un joc, un gadget sau la o hăinuță care îi face cu ochiul. În acest fel veți știi exact ce să îi cumpărați și veți fi sigur că va fi mulțumit de cadoul primit cu ocazia Paștelui. Nu ratați astfel de plimbări alături de copil și veți reuși să găsiți cea mai bună variantă.

Deși cadourile sunt cel mai așteptat moment de către copii atunci când vine Paștele, cel mai important cadou este petrecerea acestei sărbători alături de familie. Puteți vopsi ouăle împreună, puteți merge împreună la Înviere, apoi puteți lua masa împreună. Este recomandat ca părinții să petreacă atât de mult timp posibil alături de copii, mai ales într-o zi de sărbătoare cum este Paștele.

Citește și:

foto prima pagina Sunny studio/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.