Setari Cookie-uri

Cadouri de Paște pentru copii: recomandări hazlii și distractive

Sărbătorile Pascale înseamnă, pentru copii, bucuria venirii iepurașului cu cadouri. Dacă încă nu ai apucat să alegi ceva care îi bucure pe micuți, îți facem mai jos câteva recomandări de cadouri în temă cu această sărbătoare.

Pentru că Paștele nu este o sărbătoare la fel de festivă precum Crăciunul, cadourile sunt ceva mai discrete, dar în același ton care implică bucurie, încântare și entuziasm. Copiii percep altfel sărbătorile pascale, iar pentru ei simplul fapt că primăvara s-a instalat și se pot distra în aer liber este motiv suficient de captivare. Fără alte introduceri, îți prezentăm mai jos câteva propuneri de cadouri de Paște pentru copii.

Joc creativ cu iepuraș Cute Bunny

Adică un iepuraș cu inimioară, gata de pus pe șotii! Un set creativ care conține materiale textile și din plastic pentru confecționarea unui iepuraș și o inimă. Copilul va găsi în cutie: mărgele negre, panglică, dantelă, mărgele mici, năsturel portocaliu, fire, materiale de umplut, discuri cu scai, ac de cusut, forme din fetru și, desigur, instrucțiuni de folosire!

Citește și:

Îl poți comanda aici

Cadouri de Paște pentru copii - căsuță de joacă

cadouri de paste pentru copii

Paștele înseamnă și acel moment din an când poți sta mai mult timp în curte. Copiii se vor bucura să primească de sărbători o căsuță de joacă. Galilee Village House Starplas este una colorată în nuanțe aprinse și vesele. Pe ambele părți ale căsuței pentru jucat se află ferestre rotunde, iar fiecare parte a căsuței este ornată cu relief de gard, copac, pisicuță și flori - practic tot ce au nevoie pentru momente de zbenguială pe afară, în aer liber, să se bucure cu naivitate de sărbătorile pascale. Produsul este fabricat din plastic solid și rezistent.

O poți comanda aici

Bicicletă Cars: cadou de Paște pentru copiii activi

Ideală atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, bicicleta personalizată cu personajele favorite Cars ar putea fi perfectă pentru un cadou de Paște. Aceasta este recomandată copiilor între 4-7 ani cu înălțimea între 90-105 centimetri: are cauciucuri gonflabile, apărătoare lanț, spițe metalice, roți ajutătoare, frână pe ambele roți.

Citește și:

O poți comanda aici

Trotinetă Star Wars pentru băieți sau fete de Paște

O să fim sinceri și o să vă spunem că această trotinetă este pentru băieți, dar dacă micuța este fan Star Wars și știe cine este Prințesa Leia, ar putea fi un cadou inspirat și pentru ea. Se recomandă prichindeilor activi, cu vârsta între 2-5 ani. Trotineta este pliabilă cu structură rezistentă din aluminiu și roți din silicon, are ghidon reglabil pe înălțime, plus placă antiderapantă și frână pe spate.

O poți comanda aici

Cadouri de Paște pentru cei mici - Joc creativ Playmobil cu ou de Paște

Pentru că tot suntem în sezonul de Paște, un ou interactiv de joacă Playmobil ar fi un cadou ideal pentru năstrușnicii cu imaginație. Parte dintr-un decor Lego, acest accesoriu înseamnă oportunități de distracție, de joacă, de surprize și de aventuri. Setul este perfect pentru micuții cărora le place să își pună la contribuție imaginația, mai ales dacă și-au dorit mereu să fie într-o adevărată aventură pe mare.

Citește și:

Îl poți comanda aici

Puzzle Easter Island - joc de imaginație pentru Paște

Când vine vorba despre cadourile de Paște, ne place să credem că ții cont și de opțiunile ceva mai solicitante. Un puzzle ni se pare o opțiune smart de cadouri pentru copii - am găsit un model chiar cu Easter Island. Are 1000 de piese de calitate, un peisaj de sezon și poate reprezenta o scuză bună de a petrece timp în familie.

Îl poți comanda aici

foto: By FamVeld, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.