Setari Cookie-uri

De 1 Mai, Grupul City Grill redeschide Becker Brau, operat de Hanu Berarilor

Grupul City Grill, cel mai important grup românesc de restaurante din piața locală, redeschide pe 1 Mai fosta berărie artizanală Becker Brau, aducând astfel o contribuție importantă la dezvoltarea unui nou pol gastronomic în Capitală, în zona Rahova –Uranus. Investiția totală s-a ridicat la peste 500.000 de euro și face parte din planul de extindere al grupului cu restaurante în clădiri de prestigiu.

comunicat de presa

Becker Brau este situat într-o zona care devine usor un adevarat pol gastronomic al Capitalei. Vedem un potențial foarte mare de atragere a publicului aici –atât public bucureștean, căruia îi este familiar, dar și turiști care vor să ia pulsul zonelor centrale cu istorie ale orașului. Cu siguranță restaurantul operat de Hanu’ Berarilor va contribui la dezvoltarea acestei zone, care își poate recăpăta farmecul –declară Daniel Mischie, CEO Grup City Grill.

Noul restaurant va funcționa începând din 1 Mai cu o echipa de 100 persoane și poate găzdui până la 500 de oaspeți, în interior și pe terasa.

Meniul cuprinde preparate reprezentative ale bucătăriei tradiționale românești, interpretate în stilul care a consacrat Grupul City Grill pe acest segment al gastronomiei. Clienții fideli ai restaurantelor din Grupul City Grill vor recunoaște la Becker Brau rețetele din meniul berăriei gastronomice Hanu’ Berarilor. Sărmăluțe cu mămăligă, frigărui și pastramă de berbecuț, rață pe varză sau ciorba din coadă de bou sunt doar câteva dintre deliciile culinare pe care oaspeții restaurantului Becker Brau le pot savura din 1 Mai. Acestora li se alătură o selecție de băuturi, inclusiv berea Becker Brau și berea Ursus Tank, lansată recent în România.

Citește și:

Fripturile și preparatele gătite sunt preferate de 65%, respectiv 60% dintre cei care iau masa în oraș. Iar meniul nostru de la Becker va cuprinde o varietate de astfel de preparate. Becker Brau devine berărie gastronomică, adică acel loc special în care poți îmbina experiența și atmosfera dintr-o berărie, cu plăcerea unor mâncăruri savuroase dintr-un restaurant tradițional românesc. Desigur că nu putea lipsi berea Becker Brau, produsă pentru prima dată aici în 1996, dar nici concepte moderne de bere la halbă, precum Ursus Tank. Adăugăm atmosfera, serviciile foarte bune și buna dispoziție și avem ingredientele pentru a crea o noua destinație pe harta orașului –spune Daniel Mischie.

Restaurantul Becker Brau este situat pe Calea Rahovei nr. 157, în incinta fostei fabrici de bere din cartierul Uranus. În 1996, Becker Brau, deschisă de Christian Becker, devenea prima și singura berărie cu bere craft din București. De la început, berea artizanală produsă aici a combinat rețeta germană de la 1516 cu tehnica modernă obținând astfel o bere 100% naturală, fără aditivi, nepasteurizată.

Citește și:

Intrată într-un con de umbră în ultimii ani, berăria a fost preluată de Grupul City Grill și va fi redeschisă publicului larg pe 1 Mai, după finalizarea procesului de renovare și reamenajare. Deschiderea este parte din proiectul de extindere a portofoliului de restaurante din Grupul City Grill, care vizeaza clădiri cu notorietate, istorie sau încărcătură emoțională pentru public, în București și orașe mari din țară.

Creștere de 20% în primele 3 luni

Bugetul total alocat pentru investiții în 2019 se situează la peste 3.5 milioane euro.

Planul de extindere al grupului este sprijinit și de rezultatele financiare ale primelor trei luni ale lui 2019. Astfel, primul trimestru s-a încheiat cu o cifră de afaceri de 7.5 milioane de euro, în creștere cu aproape 20% față de perioada similară din 2018.

Citește și:

În contextul menținerii constante a valorii medii a bonului, dinamica pozitivă s-a datorat creșterii numărului de clienți, atât prin fidelizare în cadrul programului Out4Food, cât și atragerea unui public nou, pe fondul notorietății restaurantelor din grup.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar.

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.