Kudika
18 Aprilie 2019

Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspiratie romaneasca, care va ofera articole cu un design autentic, create sub marcile proprii, din dorinta de a aduce bucurie consumatorului.

comunicat de presa

Baneasa Shopping City te inspira in alegerea cadourilor de Craciun, spunandu-ti ce cadouri sa eviti

Delicatese, vinuri, obiecte de design – toate va asteapta intr-un spatiu unic, contemporan si primitor - Delicious by Art&Craft - incepand cu 18 aprilie. Dupa o experienta de 15 ani in zona de produse romanesti cu desfacere pe aeroporturi, Art&Craft vine cu un concept nou, Delicious, situat la etajul 1, in apropierea zonei de restaurante din Baneasa Shopping City.

Delicious by Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspiratie romaneasca, care va ofera articole cu un design autentic, create sub marcile proprii, din dorinta de a aduce bucurie consumatorului. Va invitam sa descoperiti produse pline de inspiratie si creativitate, adaptate oricarei varste, vinuri, dar si gusturi delicate, datorita celor mai fine ciocolate, trufe si prajituri bazate pe retete traditionale. In plus, la fiecare vizita in magazinul Delicious by Art&Craft veti avea ocazia de a degusta produsele noastre, veti primi consiliere din partea personalului bine pregatit, veti afla povestea produselor si, nu in ultimul rand, la orice achizitie veti primi un cadou.

Daca va doriti un moment de apreciere a Romaniei de azi, asa cum o vedem noi sau vreti sa le oferiti celor dragi un dar de acasa, Delicious by Art&Craft este locul potrivit.

Primul magazin Uterqüe din Romania s-a deschis oficial in Baneasa Shopping City

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: