Setari Cookie-uri

Kaufland România lansează Animaterra - Lumea Fantastică, o campanie tip colecție despre creaturi mitologice

Lumea Fantastică Animaterra, disponibilă și în realitate augmentată prin intermediul unei aplicații mobile 

comunicat de presa

Kaufland România lansează Animaterra - Lumea fantastică – o nouă campanie destinată tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Campania este activă în rețeaua de magazine din întreaga țară între 1 mai – 25 iunie 2019 și reprezintă o invitație pentru toți cei care vor să călătorească în lumea fascinantă a creaturilor mitologice.

Pentru a pătrunde în lumea fantastică Animaterra, clienții pot colecționa cele 47 de cartonașe ce întruchipează locuri magice sau creaturi fantastice care au existat în legende din întreaga lume, precum cai înaripați, căpcăuni, sirene, păsări care scuipă foc și altele.

Astfel, clienții magazinelor Kaufland primesc un pachet cu câte două cartonașe Animaterra la fiecare achiziție de minimum 50 de lei. Mai mult, la achiziționarea anumitor produse selectate, marcate ca atare în magazine și anunțate săptămânal în revista Kaufland și online, clienții vor primi gratuit câte un pachet ce conține două cartonașe speciale.

Citește și:

Mai departe, povestea lumii fantastice este adusă la viață și prin intermediul unui boardgame interactiv Animaterra, ce propune un joc potrivit pentru copii de toate vârstele, cu 2-4 jucători, și pentru care este necesară colecționarea a minim 10 cartonașe. În plus, clienții vor putea găsi în magazine și rucsacul și cartea de colorat prin care copiii se pot aventura în lumea fantastică Animaterra.

Concurs cu premii fantastice

În lunile mai și iunie, Kaufland derulează și un concurs pentru toți clienții care primesc cartonașele de colecție Animaterra. Marele premiu este o excursie la platourile de filmare Universal Studios din Hollywood, Los Angeles, S.U.A., iar mai multe detalii despre toate surprizele și alte premii săptămânale sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro.

Citește și:

Lumea Fantastică Animaterra, disponibilă și în realitate augmentată prin intermediul unei aplicații mobile

Aplicația Animaterra poate fi descărcată gratuit pe telefon de pe Google Play sau App Store. Cu ajutorul acesteia, cartonașele cu creaturi fantastice pot fi scanate pentru a prinde viață în 3D prin tehnologia de tip realitate augmentată. În aplicație este disponibil și mecanismul jocului și povestea Animaterra.

Coloana sonoră a spotului TV – colaborare cu Hahaha Production și Smiley

Muzica spotului TV a fost compusă în studiourile HaHaHa Production, iar Smiley spune povestea Animaterra.

Detaliile complete despre joc și aplicația mobilă Animaterra sunt disponibile pe animaterra.kaufland.ro/.

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.