Setari Cookie-uri

Cum să organizezi prima aniversare a copilului

Aniversarea primului an de viață a micuțului tău marchează un moment emoționant.

În același timp, acesta este și un prilej de distracție pentru restul familiei voastre și pentru prietenii apropiați. Având în vedere importanța evenimentului, poți organiza o petrecere în cinstea celui mic, ocazie cu care îi poți invita pe toți cei dragi să-ți fie alături.

Poate că nu ai mai trecut printr-o astfel de experiență și astfel, îți faci griji că nu vei reuși să pui la punct prima aniversare a princhindelului. Ca atare, o listă de sfaturi care să te ajute în organizarea acestui party va fi foarte utilă! Iată care sunt recomandările noastre!

Stabilește lista invitaților la petrecere

Cu siguranță îți dorești să creezi o amintire plăcută pentru musafirii care vor lua parte la petrecerea copilului, deci ai putea fi tentat sa cheltui o avere pentru organizarea petrecerii. Totuși, sfatul nostru este să stabilești un buget în care să te încadrezi și pe baza căruia să realizezi, înainte de toate, lista de oaspeți.

Citește și:

Invită-i pe ceilalți membrii ai familiei și pe prietenii apropiați vouă să ia parte alături de voi la petrecere. Cu siguranță că vor fi prezenți și copii la acest eveniment, așadar nu uita să treci pe lista nici micuții invitați.

Alege intervalul potrivit pentru eveniment

Un copil aflat în primul an de viață trebuie să doarmă, să mănânce și să se joace în funcție de programul care a fost realizat de părinți. Acesta este și motivul pentru care petrecerea dată în cinstea micuțului sărbătorit ar trebui să aibă loc într-un anumit interval orar.

De regulă, cea mai bună parte din zi pentru aniversarea de un an este după-amiază, după ce copilul a dormit suficient. Din punct de vedere a duratei, o petrecere reușită poate să țină aproximativ 3-4 ore.

Creează cadrul perfect pentru aniversarea celui mic

Spuneam mai devreme că la petrecere vor lua parte și alți copii, de diferite vârste. Mai ales pentru ei, dar și pentru adulții invitați, este nevoie să creezi un spațiu prietenos, inspirat de o anumită tematică. Cu ajutorul unor decorațiuni de petrecere 1 an poți transforma orice locație într-una desprinsă parcă dintr-un basm.

Citește și:

Prin urmare, indiferent că alegi să îl celebrezi pe micuț acasă sau într-un restaurant, poți alege baloane de diferite forme, bannere cu mesaje personalizate, props-uri pentru fotografii, ghirlande, coifuri și orice alte accesorii pe care crezi că cei mici le vor considera interesante.

Stabilește meniul pentru petrecere

Un alt aspect de care trebuie să te ocupi înainte de party-ul de un an al copilului este alegerea meniului. Dacă nu ai inspirație, iată câteva sugestii potrivite, care vor încânta papilele gustative ale celor mici și ale celor mari:

  • Platou de aperitive (mini-sandvișuri, aripioare de pui, bruschete, bulete de cașcaval, fâșii de pui, roșii și/sau ciuperci umplute, brânzeturi);
  • Salate (de exemplu, salată de vinete sau orientală);
  • Platou cu fructe proaspete;
  • Candy bar (brioșe, fursecuri, negrese, clătite, bomboane).

Desigur, nu uita nici de tort sau de cupele de înghețată, delicii savuroase pentru invitați!

Citește și:

Idei de activități distractive pentru prima aniversare

Acum că ai stabilit data și ora evenimentului, ai pus la punct lista de invitați și ai ales decorațiunile și meniul, ar fi ideal să cauți inspirație în ceea ce privește activitățile distractive pentru prima aniversare.

În primul rând, trebuie să te asiguri că vei avea suficiente jucării pentru ca cei mici să nu se plictisească. Alege jucării potrivite pentru mai multe vârste, dacă printre invitați se regăsesc și copii mai mici sau mai mari. De asemenea, poți antrena musafirii în diverse jocuri distractive, cu baloane.

foto main: pixabay

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.