Setari Cookie-uri

AFI FAN Jazz se reîntoarce la AFI Cotroceni

A patra ediție a serilor de jazz are loc între 6 iunie și 14 septembrie în cel mai mare mall din România

comunicat de presa

AFI FAN Jazz se reîntoarce la AFI Cotroceni! După succesul înregistrat în anii trecuți, AFI Cotroceni în colaborare cu “Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România” lansează cea de-a patra ediție a serilor de jazz.

Iubitorii de soul, jazz și funk sunt invitați să se relaxeze cu muzică de calitate în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă, între 6 iunie și 14 septembrie 2019, în zona teraselor de la intrarea FAR a celui mai mare mall din România.

Artiști noi și excepționali vor interpreta piese celebre și improvizații timp de două ore, între 19:00 și 21:00.

Serile de jazz de la AFI Cotroceni au avut un succes mare în anii trecuți, așadar ne-am gândit să-l reedităm și să lansăm AFI FAN Jazz începând cu 6 iunie 2019. Clienții noștri se vor putea relaxa în compania celor dragi, la o băutură răcoritoare, ascultând muzică live interpretată de artiști tineri și excepționali în zona teraselor de la intrarea FAR a mall-ului AFI Cotroceni”, a declarat Andra Grigorescu, Marketing Manager, AFI Cotroceni.

Citește și:

Pentru a promova muzica jazz într-un cadru cât mai extins și accesibil publicului larg, proiectul AFI FAN Jazz este organizat în parteneriat cu UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.