Setari Cookie-uri

#EpicTalk2019 Bilete la preț redus pânã în data de 30 iunie 2019

Evenimentul este destinat persoanelor ce vor să-și îmbunătățească relațiile cu pãrinții partenerilor, adulților ce își doresc să-și explice anumite comportamente pe care le au în relația cu frații, cu copilul invizilbil, sau cu divinitatea, acelora ce vor să-și depășească limitele prin traversarea propriilor bariere interioare, precum și persoanelor interesate de procesul de dezvoltare personală și autocunoaștere

Duminicã, 30 iunie 2019, este ultima zi în care mai pot fi cumpãrate bilete la preț special (http://bit.ly/19epictalk), pentru cea de-a doua ediție a conferinței #EpicTalk, cel mai important eveniment de promovare a sănătății relaționale organizat de către Pagina de Psihologie și Mozaic Media, în București,în data de 26 octombrie 2019, ora 14, Pullman Peste 600 persone vor porni în căutarea adevărului despre noi și despre relațiile care ne cresc, alături pe cei mai bravi experți ai momentului: Psihologul Aurora Liiceanu, Psihologul Diana Stănculeanu, Jurnalista Sanda Nicola, Preotul Francisc Doboș, Activistul Dragoș Bucurenci și Psihologul Gáspár György.

Cele șase discursuri epice vor fi urmate de o sesiune de întrebări purtate deschis între speakeri și public, în cadrul unui panel coordonat de Amalia Enache, gazda și moderatoarea conferinței.

Citește și:

Evenimentul este destinat persoanelor ce vor să-și îmbunătățească relațiile cu pãrinții partenerilor, adulților ce își doresc să-și explice anumite comportamente pe care le au în relația cu frații, cu copilul invizilbil, sau cu divinitatea, acelora ce vor să-și depășească limitele prin traversarea propriilor bariere interioare, precum și persoanelor interesate de procesul de dezvoltare personală și autocunoaștere. Dacă vrei să afli adevăratele câteva secrete despre cele mai importante adevăruri și picanterii ale relațiilor, fii parte din #RevoluțiaRelaționalăÎnRomânia, și haide să scriem, împreună, istorie.

Aurora Liiceanu este doctor în psihologie, autoare a unor lucrări în acest domeniu, cercetător senior la Institutul de Filosofie și Psihologie „ Constantin Rădulescu-Motru ”, din cadrul Academiei Române, Experiența pedagogicã include colaborarea cu diferite universitãți din România, dar și din Canada și Franța. Va urca pe scenă pentru a ne vorbi despre relația dintre soacre și nurori.

Citește și:

    Diana Stănculeanu este psihoterapeut și coordonator de program al organizației „Salvați Copiii”, absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, dar și a Școlii de Psihioterapie din cadrul Asociației Române de Terapii Cognitiv Comportamentale, un program de doctorat în pregătire la Universitatea București, ne va aduce în prim-plan relația dintre frați și surori

    Sanda Nicola este una dintre cele mai apreciate jurnaliste ale României, licențiată în științele sociale și absolventã a cursurilor de jurnalism BBC School, are o experiență de peste douăzeci de ani la știri (atât la pupitru, dar mai ales în transmisiuni din mijlocul evenimentelor), autoare a cărții „Carte de Identitate”, ne va detalia în cadrul evenimentului, despre relația dintre fricile și anxietãțile noastre.

    Francisc Doboș este preot, încardinat în Arhidieceza de București, Purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice din București, dar și Președinte Signis România. Vom discuta, împreună, despre Dumnezeu în om și despre om în Dumnezeu.

    Dragoș Bucurenci este activist civic, consultant, trainer de comunicare și jurnalist. A fondat Asociația MaiMultVerde, una dintre cele mai cunoscute organizații ecologiste din România, a colaborat cu mai multe ziare și reviste, dar a realizat și emisiuni de televiziune. Pe scena evenimentului #EpicTalk 2019, ne va ajuta să deslușim legãtura dintre identitate și sexualitate.

    Gáspár György este psiholog clinician, psihoterapeut relațional, co-fondator al conceptului paginadepsihologie.ro, Președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, precum și autor a mai multor cãrți de specialitate. Tema dezbătută alãturi de el va fi despre copiilor invizibili

    Vizionare placuta


    Kudika
    20 Iunie 2019
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.