Setari Cookie-uri

Ducesa Kate Midleton, impresionată de coafurile româncelor la Royal Ascot!

Parada pălăriilor realizate de către hair stilistul Cristi Pascu a impresionat participanții la celebra cursă de cai de la Londra.

comunicat de presa

Aflat la Londra, la invitația lui Eduard Irimia și a Norei Serrousi ce filmează zilele acestea pentru reality show-ul care va avea premiera la finalul verii în Statele Unite, cunoscutul stilist român Cristi Pascu a realizat câteva coafuri absolut inedite pentru trei dintre din membrele echipei de talente ce însoțește cei doi producători, coafuri care au impresionat chiar și membrii familiei regale din Anglia.

Coafurile realizate au fost etalate cu mândrie în data de 18 iunie, de catre Roxana Paraschivoiu și Emily Burghelea, în cadrul celebrului eveniment Royal Ascot la care acestea au participat alături de întreaga echipă de producție a show-ului de televiziune, remarcate fiind chiar de catre ducesa de Cambridge, Kate Midleton, care a și postat în această dimineață pe contul său de Instagram câteva fotografii cu ineditele coafuri.

Citește și:

Inspirat de tradiția evenimentului și de înalta ținută a participantilor, Cristi Pascu a realizat adevărate opere de artă, coafuri ce au forma unor pălării extrem de elaborate și elegante, stârnind admirația printre participanți. Royal Ascot, cel mai important eveniment hipic și social din Marea Britanie are loc între 18 și 22 iunie la Londra și este apreciat atât pentru înalta sa tinută dar și pentru aparițiile foarte elegante ale familiei regale și ale participanților.

Show-ul de televiziune, aflat în curs de producție și care filmează zilele acestea la Londra, integrează, pe lângă scouting-ul de talente, evenimente de lifestyle și de business networking din jurul unor evenimente importante precum Royal Ascot, Premiile Oscar, Festivalul de Film de la Cannes și multe alte evenimente și gale sportive internaționale. Alături de regizorul finlandez Joonas Kent, din echipa de talente ce însoțește cei doi producători fac parte Francisca Dulceanu, Emily Burghelea, Sarah Al Attar și Roxana Paraschivoiu.

Citește și:

Întreaga echipă de producție a show-ului de televiziune va participa săptămna viitoare la exclusivista cursa de mașini Supersport One Life Rally, ce se va desfăsura timp de 7 zile pe un circuit ce străbate mai multe țări, din Polonia până in Grecia.

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.