Setari Cookie-uri

Cum să amenajezi un living potrivit pentru toată familia. 5 elemente pentru un confort sporit

Iată 5 lucruri care te vor ajuta să transformi livingul casei tale într-o cameră potrivită pentru toți membrii familiei.

În orice locuință, livingul este o cameră cu un rol foarte important. Este locul unde primești musafirii și prietenii atunci când organizezi o petrecere sau, pur și simplu, o seară distractivă. În același timp, este și camera în care te relaxezi împreună cu familia ta, un loc în care toți membrii familiei petrec timp zilnic.

Tocmai de aceea, e important să iei în calcul nevoile întregii familii atunci când amenajezi această cameră. Iată 5 lucruri care te vor ajuta să transformi livingul casei tale într-o cameră potrivită pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă:

1. Zona de luat loc

Orice living are nevoie de o zonă de relaxare, unde toți membrii familiei să se poată așeza confortabil atunci când urmăresc un film sau poartă o conversație. Spațiul de stat jos este foarte important, întrucât toată lumea trebuie să aibă loc, însă asta nu înseamnă că ar trebui să faci sacrificii în privința confortului. Un colțar extensibil de calitate îți va oferi tot spațiul de care ai nevoie, iar toată familia ta se va putea așeza confortabil atunci când se află în sufragerie. Mai mult decât atât, extensia colțarului îți va permite să găzduiești invitați peste noapte atunci când e cazul sau să stai într-o poziție mai relaxată atunci când urmărești un film sau un serial la televizor.

Citește și:

2. Podeaua

Dacă vrei ca toată familia ta să se simtă confortabil în living, atunci cu siguranță vei avea nevoie și de un covor deosebit. Covorul nu este doar un element de decor, chiar dacă poate părea așa la o primă vedere. În lipsa lui podeaua se va simți mai rece, iar camera mai puțin confortabilă. Prezența un covor în living le va permite membrilor familiei să stea desculți acolo, fără să aibă nevoie de șlapi sau papuci de casă și va face camera mai plăcută și mai primitoare. În plus, covorul va reduce nivelul de zgomot din living, contribuind la izolarea fonică a camerei.

3. Colțul de joacă

Copiii au nevoie de o zonă de joacă și ce loc poate fi mai bun decât livingul, unde îi poți supraveghea în timp ce urmărești știrile sau o emisiune la televizor? Tocmai de aceea, e o idee foarte bună să amenajezi pentru copiii tăi un loc de joacă într-un colț mai retras al camerei. Conform Ideal Home, astfel îți va fi mai ușor să îi urmărești pe cei mici, dar și să te asiguri că jucăriile rămân într-o singură zonă, în loc să ajungă răspândite prin toată camera.

Citește și:

4. Pereții

Amintirile sunt foarte importante. Ele țin o familie unită și le creează membrilor un sentiment plăcut de apartenență. Tocmai de aceea, nu ar trebui să eziți să îți personalizezi livingul cu fotografii cu membrii familiei tale. Pentru un efect vizual de impact, optează pentru imagini de aceeași dimensiune, dispuse într-un tipar geometric, pe unul din pereții goi.

5. Spațiile de depozitare

Niciodată nu poți avea suficiente spații de depozitare, în special dacă ai o familie numeroasă. Fiecare membru al familiei tale aduce mereu lucruri în living, astfel că acesta se poate aglomera foarte rapid cu jucării, cabluri de încărcare, haine sau rucsacuri lăsate la întâmplare. Tocmai de aceea, ca să ai o șansă la păstrarea ordinii în această cameră, ai nevoie de spații de depozitare generoase. Este și așa suficient de greu să convingi copiii să-și strângă jucăriile; această sarcină va deveni însă imposibilă dacă nici nu au unde să le pună.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.