Setari Cookie-uri

Ghirlande, felinare și lămpi solare - 6 decorațiuni exterioare pentru petreceri în aer liber

Lumini decorative pentru grădina ta - am ales soluții inteligente, grozave și cu design deosebit pentru a-ți pregăti curtea pentru o petrecere memorabilă!

Vara ar trebui să fie sinonimă cu distracția și dacă ești printre norocoșii care stau la curte, ar trebui să ții cât mai multe petreceri în aer liber! Pe lângă meniuri fresh, băuturi răcoritoare și jocuri cât mai interactive, credem că o parte esențială care condiționează buna stare a celor prezenți este atmosfera. Așadar, asigură-te că îi vei înarma pe musafiri cu spray împotriva țânțarilor și creează o ambianță luminoasă și colorată! Acum că am stabilit că decorațiunile de grădină joacă un rol important în obținerea unui party cool și vesel, iată câteva propuneri.

Decorațiuni pentru exterior - Ghirlandă luminoasă multicoloră

Dacă ați văzut comedia romantică dulce-amăruie “500 Days of Summer”, cu siguranță că aveți în minte petrecerea aia de pe terasă unde sunt înșiruite multe luminițe. Am găsit unele similare, niște beculețe în mărime naturală care funcționează pe baterii, având o lungime de 270 de centimetri - minunate!

Citește și:

Poți comanda decorațiunile exterioare de aici

Felinar solar tip lampion

Acestui “lampion” nu-i dai drumul în aer liber și protejezi planeta. De altfel, acesta rămâne la sol unde emite o lumină rece-albă și asigură vizibilitate după lăsarea întunericului. Are o durată de viață de până la 50.000 de ore - bateria integrată se încarcă în timpul zilei și seara felinarul se aprinde automat. Pretty cool!

Îl poți comanda aici

Decorațiuni exterioare - Lampă solară Birds Yellow

Tot din categoria lămpi solare, am dat peste un model foarte simpatic și vesel. Adică unul care are ca ornamente niște păsărele galbene și puse pe șotii. Nu, nu fac ceva, doar că stând acolo atât de liniștite induc calm. Tot cu baterii, tot reîncărcare automată și super drăguțe. Cu siguranță că aceste decorațiuni exterioare vor adăuga un touch silly și vesel zonei de joacă.

Citește și:

O poți comanda aici

Șirag luminos pentru exterior

La curte, pe terasă, chiar pe balcon dacă ai unul mare - poți adăuga ca decorațiuni un șirag luminos clasic și deloc pretențios. Cu un farmec aparte, acesta este inedit prin culorile variate de la exterior. Creează un mediu care invită la destindere - luminează până la 50.000 de ore și are 35 de luminițe.

Îl poți comanda aici

Lustră suspendată pentru gradină

Acest corp de iluminat pentru exterior care imită o lustră se poate amplasa în grădină sau terasă și asigură o atmosferă romantică. Sau mai degrabă una perfectă pentru grătar unde s-au adunat prietenii. Este într-un roz închis modelul ales de noi, dar poți opta pentru multe alte nuanțe. Acest obiect de decorațiune exterioară este ușoară, realizată din poliester de cristal.

Citește și:

O poți comanda aici

Set trei sfeșnice de grădină

Stilul nordic înseamnă detalii și design scandinav. Am dat peste un set de trei sfeșnice pentru exterior. Sunt micuțe, în trei dimensiuni variate și confecționate dintr-o combinație de metal și lemn. Se întrețin ușor și bifează o adiție plăcută în grădina ta.

Îl poți comanda aici

Ghirlandă luminoasă Flamingo

Știm deja că pasărea flamingo a devenit un simbol al verii și al ieșirilor la mare - doar sunt atâtea accesorii de plajă cu acest simbol. Și ne-am bucurat când am dat peste o ghirlandă luminoasă de grădină cu flamingo. Are 10 LED-uri care emit o lumină constantă și caldă, funcționând pe baterii.

Le poți comanda aici

foto: By Tsezarina, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.