Setari Cookie-uri

Week-end plin de evenimente în București: Spectacole, concerte și festivaluri de neuitat!

Afla care sunt cele mai tari evenimente din București!

În timpul verii, orașul se trezește la viață și devine o oază de distracție atât pentru locuitorii capitalei, cât și pentru turiștii veniți în număr din ce în ce mai mare în București. Dacă ești în căutarea unui astfel de prilej, am pregătit pentru tine lista cu cele mai hot evenimente ale acestui sfârșit de săptămână!

Concerte în București

Vineri, 19 iulie, poți lua parte la unul dintre cele mai cool concerte ale verii. Robin and the Backstabbers vor susține un recital de ”pop melodramatic”, așa cum își definesc ei stilul. Evenimentul va începe de la ora 20.30 pe scena Grădinii cu Filme din Piața Alexandru Lahovari nr 7.

Legenda spune că dacă nu te distrezi sâmbătă seara, o să îți meargă prost toată săptămâna! Tocmai ca să te scape de ghinion, Florin Ristei și colegii lui din trupa FreeStay te așteaptă pe 20 iulie la un super show energic și fun în Sufrageria True Club.

Citește și:

Cu siguranță cel mai așteptat concert al momentului este recitalul pe care îndrăgita formație Bon Jovi îl va susține dumincă, 21 iulie, în Piața Constituției. Jon Bon Jovi, David Bryan, Tico Torres, Hugh Mcdonald, John Shanks și Phil X, cooptat în 2013, vor zgudui scena din România pe care urcă pentru a doua oară în 7 ani. Accesul începe de la ora 15.00.

foto

Festivaluri în București

Dacă ești pasionată de cultura și gastronomia asiatică, atunci cu siguranță te vei delecta cu preparatele savuroase pe care le vei descoperi la Asia Food Fest, desfășurat între 19 și 21 iulie în Parcul Titan. Dincolo de toate felurile de mâncare, în cadrul acestui festival vei avea parte de o doză de energie răspândită de artiști ca Deniz Cem (recital 19 iulie), Serkan (recital 19 iulie) și Balkan Taksim (recital 20 iulie). Accesul la eveniment este gratuit.

Citește și:

Cel de-al doilea eveniment dedicat pasionaților de gastronomie are loc tot în perioada 19-21 iulie la Berăria H. Caribbean Food&Rum Festival aduce savori și ritmuri exotice chiar pe malul lacului Herăstrău. Vei fi întâmpinată aici de meniuri alcătuite din Jamaican Curry Shrimps, Banana Chiken Rum burger și multe alte bunătăți. Pentru că nici un festival nu este complet fără muzică, pe 19 iulie te poți distra la Serata Machedonească, iar pe 20 iulie, trupa EL Negro a pregătit un recital de zile mari și nopți încinse!

Nici pasionații de teatru nu se vor plictisi în acest week-end pentru că sunt așteptați la festivalul Teatru Sub Lună care a ajuns deja la ediția numărul 5! De pe 19 iulie până pe 21 iulie, terasa clubul Quantic se va transforma într-un loc de poveste care va găzdui spectacole de teatru, concerte de jazz, rock și balade, expoziții, food court și numeroase ateliere.

Citește și:

Foto main nd3000/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Iulie 2019
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.