Evenimente în București: Weekend plin de festivaluri urbane pentru toate gusturile!

Evenimente în București: Weekend plin de festivaluri urbane pentru toate gusturile!

Clever te duce la cele mai tari evenimente din acest weekend

În fiecare moment al zilei, în capitală are loc un eveniment la care ți-ai dori cu siguranță să ajungi. În weekend, în mod special, București se transformă într-un oraș cosmopolit, viu în care artele vizuale, muzica și gastronomia se împletesc la tot pasul. La fiecare final de săptămână, găsești cel puțin câteva motive să ieși din casă și să te bucuri din plin de tot ce are orașul de oferit.

Festivaluri în București

Marele picnic ShortsUp, ediția a VI-a ( 26 – 28 iulie 2019)

Festivalul de filme de scurt metraj are loc în Mogoșoaia, în imediata apropiere a Bucurestiului. Desfășurat pe 3 zile, ShortsUp este un festin pentru gurmanzi, cinefili și iubitorii de natură în egală măsură. Pe parcursul acestora, te poți bucura de activități precum caiacele, workshop de orientare în pădure, tur ghidat în Palatul Mogoșoaia și împrejurimile domeniului Mogoșoaia, slackline, audio-instalație imersivă în pădure, Hoola hoops, ateliere pentru familii, colț de citit sau Giant Twister, iar la caderea serii incepe proiectia de filme scurte.

Biletele la MARELE PICNIC 6 sunt disponibile pe Eventbook.ro și în librăriile Humanitas. În cazul în care vremea nu va permite desfășurarea evenimentului și proiecția filmelor în aer liber, Marele Picnic se va reprograma în luna august.

CreativeFest (26 – 28 iulie 2019)

Cel mai mare festival de artă și cultură urbană din București vă invită în acest weekend la Romexpo pentru a vă bucura de recitaluri de excepție, street food și spații special amenajate pentru biciclete, skateboard, longboard, role sau trotinete. De-a lungul celor 3 zile de festival, pe scena vor urca The Rasmus, Dubioza kolektiv, DAS EFX, Dope D.O.D., Subcarpati, Robin and the Backstabbers, Șuie Paparude, ROA, Basska, Gojira & Planet H, Harlequin_Jack, Camioane in Multime, The Sonic Taste, Vlad Dobrescu(Live Set), si The Putreds (Macanache Live Band).

O 9 editie Zilele unteatru

unteatru sărbătorește în această perioadă 9 ani de la înființarea unuia dintre cele mai avangardiste teatre din București. Ca la fiecare ocazie aniversară, la unteatru vei avea parte de premiere, avampremiere și numeroase ale surprize plăcute.

Programul festivalului

VINERI - 26 iulie

18:00 Premieră - Lemons. Lemons. Lemons. Lemons. Lemons de Sam Steiner/ regia Iulia Grigoriu/ Sala mare

20:00 9 piese remixate cu Alex Ștefănescu/ bar

21:00 Film in Focus (seara cu filme scurte)/ Sala mică

22:00 Leonce și Lena de Georg Büchner/ regia Eugen Gyemant/ Sala mare

SÂMBĂTĂ - 27 iulie

11:00 Dimineața cu filme pentru copii/ Sala mică

11:00-16:00 UnBrunch

12:30 O noapte furtunoasă de I. L. Caragiale/ regia Andrei și Andreea Grosu/ Sala mare

17:00 După-amiaza cu Maxim Belciug și chitara/ bar

19:00 Before Breakfast de Eugene O’Neill/ regia Andrei și Andreea Grosu/ Spectacol invitat, producție a Teatrului Maria Filotti Brăila/ Sala Mare

21:00 Concert Fără Zahăr/ bar

DUMINICĂ - 28 iulie

11:00 Micul Prinț, co-producție Lightwave Theatre Company și unteatru/ regia Cristina-Andreea Ion/ Sala mare

11:00-16:00 UnBrunch

16:00 Lost treasures - vernisaj curatoriat de Medine Pop/ bar

17:00 Ultima bandă a lui Krapp de Samuel Beckett/ regia Toma Dănilă/ Sala mică

19:00 Proof de David Auburn/ regia Andrei și Andreea Grosu/ Sala Mare

21:00 Petrecere aniversară unteatru/ bar

Craft Beer Revolution

Rece, savuroasa și motor al multor nopți fierbinți de vară, berea se numără printre băuturile preferate ale bucureștenilor. Tocmai de aceea, pe 27 și 28 iulie, la Berăria H se desfășoară Craft Beer Revolution Festival. Aici vor fi prezenți renumiți producători de bere artizanală din țară, food trucks și artiști care vor întreține atmosfera prin concerte live.

Oriunde te duci in acest weekend, du-te cu Clever! Ajungi rapid și ușor la cele mai cool evenimente la finalul de săptămână. Dacă n-ai încercat încă aplicația, introdu în aplicație codul Kudika002 și ai discount de 15 lei la prima cursă.

Descarca de AICI aplicatia Clever!

foto main Jacob Lund/ Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri