Setari Cookie-uri

Solist de muzică populară, profesor de canto pentru 50 de copilaşi

Artistul dă lecţii de canto şi pian pentru copii în stil franţuzesc deoarece a avut posibilitatea să studieze şi să aibă schimb de experienţă cu cei din Franţa.

comunicat de presa

La doar 24 de ani interpretul argeşean de muzică populară Sebi David, este un tânăr foarte serios, cunoscut şi pentru faptul că în concerte, pe căldură cântă cu un cojocel care îi cam ţine de cald.

Puţini ştiu că tânărul este şi profesor de canto popular şi pian. Artistul dă lecţii de canto şi pian pentru copii în stil franţuzesc deoarece a avut posibilitatea să studieze şi să aibă schimb de experienţă cu cei din Franţa. Am aflat că tânărul este foarte căutat la secţia acestuia unde are peste 50 de copii din întreaga ţară, venind la el în Piteşti tineri dornici să înveţe din Bucureşti, Vâlcea, Târgovişte, Tecuci sau Găeşti.

S-ar părea că tehnica lui vocală este una specială şi este foarte asemănătoare cu cea a celor de la “Vocea României”. Artistul este foarte căutat de cei care vor să faca canto deoarece dă lecţii şi până la orele 22:00. “Mi se duce vestea, sunt invitat în diverse jurii ale unor concursuri din ţară datorită perseverenţei mele de abordare a stilului muzical”, spune solistul. Perfecţionist cum îl ştim, tânărul are rezultate pe măsură cu micii artişti, mai ales că aceştia în ultima perioadă au câştigat mai multe festivaluri şi concursuri muzicale din Bucureşti şi nu numai.

Citește și:

Featured foto by AlexDonin via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.