Setari Cookie-uri

Albume foto pentru cele mai frumoase amintiri

Vremea fotografiilor printate pare să fi apus, telefonul mobil ținând astăzi loc de album foto, însă sentimentele care ne cuprind atunci când răsfoim un album foto adevărat nu vor putea fi niciodată înlocuite.

Eu una sunt mai de modă veche, dacă se poate spune așa, și oricâte fotografii aș face cu telefonul mobil, pe care mai apoi le transfer în laptop și le las acolo să se “așeze praful pe ele”, câteva dintre ele vor sta la loc de cinste în rame foto sau în albumele foto. Pentru că nimic nu mă bucură mai mult decât să stau în pat și să rasfoiesc un album foto cu sute de amintiri, o activitate plăcută și pentru serile petrecute cu prietenii sau întâlnirile cu rudele.

Așa că astăzi este pentru nostalgici și pentru iubitorii de fotografii.

Album foto cu spirală

Se spune că cele mai frumoase amintiri se păstrează în memoria sufletului și a minții, dar cum memoria ne mai lasă uneori, nu strică să avem câteva dovezi clare a ceea ce a fost.

Citește și:

Riscăm altfel să uităm cum arătam în urmă cu 20 de ani, cum arătau părinții noștri și chiar locurile pe unde am pășit. Cum își vor putea închipui mai bine copiii și nepoții noștri dacă nu privind niște fotografii... de pe vremuri?!

Prin urmare, selectează cele mai emoționante fotografii, mergi la cel mai apropiat centru de printare și între timp comandă un album foto la fel de frumos ca amintirile tale.

Albume foto

Album foto

Cutie din lemn cu albume foto

Cutia din lemn cu albume foto este un obiect de decor inedit, prevăzut cu trei compartimente în care stau ascunse trei albume și cele mai frumoase momente din viața ta.

Acum câțiva ani îmi plăcea să ofer în dar prietenilor un album foto, dar acum, pentru că un astfel de cadou ar putea părea învechit pentru generațiile noi, mă gândesc că o cutie din lemn cu albume foto ar părea mai interesant. Așadar, nu te da înlături de la a oferi drept cadou această cutie-decorațiune.

Citește și:

Fă tu primul pas și printează câteva fotografii cu sărbătoritul pe care să le pui în albume. Crede-mă, este un gest care o să emoționeze pe oricine, indiferent că este o femeie sau un bărbat.

Albume foto

Cutie cu albume foto

Cutie pentru fotografii

Pe vremuri, fotografiile se păstrau în cutii. Nu am prins nici eu vremea aceea, însă îmi place la nebunie ideea, așa că sunt la un pas de a îmi comanda o cutie pentru fotografii.

Îmi imaginez o dimineață friguroasă de toamnă-iarnă, eu ghemuită în canapea, într-o pătură călduroasă, savurând o cană mare de cafea cu lapte și aducându-mi aminte cu zâmbetul pe chip și fluturi în stomac de clipele frumoase pe care le-am petrecut până la 33 de ani.

Cutia pentru fotografii păstrează parcă mirosul momentelor trăite și îți lasă plăcerea de a ține în mână fotografia, de a atinge parcă amintirea.

Citește și:

Cutie pentru fotografii

Cutie pentru fotografii

Album foto de nuntă

Din fericire, fotografiile care încă se păstrează într-un album sunt cele de la evenimentele importante cum sunt nunta și botezul. Și asta pentru că de la astfel de evenimente fotograful angajat selectează cele mai reușite fotografii și realizează chiar el albumul foto.

Dar de ce să nu aduni și tu fotografii de la cei care ți-au fost alături în cea mai importantă zi din viața ta, să le printezi și să le ții într-un album foto la vedere?!

Din nou, un album foto de nuntă reprezintă o idee numai bună de cadou.

Album foto nunta

Album foto

Cartea bebelușului

Nici albumul bebelușului nu este ceva de trecut cu vederea. Câte dintre noi nu regretă că nu au fotografii și detalii importante din primele luni de viață?

Bineînțeles că în zilele noastre viitorii copii au poze încă de când se află în burtica mamei și poze li se fac în fiecare zi din momentul nașterii, dar albumul bebelușului păstrează nu doar cele mai importante fotografii, ci și date precum nota acordată la naștere, greutatea și înălțimea, primul cuvânt rostit, obiectele alese la tăierea moțului și câte și mai câte detalii pe care eu regret enorm că nu le-am aflat și nu le voi afla niciodată.

Citește și:

Album foto bebelus

Album foto bebeluș

Dacă pozele-ar vorbi, ce crezi că ți-ar spune?

sursa foto front page: shutterstock/by chubarova iryna

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.