Setari Cookie-uri

9 filme de vazut care iti fac sufletul sa vibreze si te binedispun

Povesti frumoase si amuzante care iti schimba instantaneu starea de spirit si te fac sa gandesti mai pozitiv.

Filmele au aceasta putere de a te scoate din cele mai triste stari, te ajuta sa iti recapeti puterea de a lupta pentru tine si visurile tale, te fac sa razi si iti schimba instantaneu starea de spirit. Vezi mai jos acele filme de vazut atunci cand vrei sa iti recapeti puterile dupa o perioada mai grea si sa-ti desfaci aripile pentru a zbura catre un viitor plin de speranta.

9 filme de vazut atunci cand vrei mai multa pozitivitate in viata ta

The Lion King

„Oh, da, trecutul poate fi dureros. Dar, dupa cum vad eu lucrurile, poti fie sa fugi de el, fie sa inveti din el.”

Atunci cand am o zi mai grea si simt nevoia de a ma linisti si de a gasi puterea de a merge mai departe ascult soundtrack-ul din Regele Leu. Printre filmele animate care ocupa un loc special in inima mea si o poveste deosebita din care am avut foarte multe de invatat. Filmul Disney este un spectacol emotionant care te poarta intr-o calatorie plina de aventuri in savana africana, acolo unde se naste un nou rege cu un destin maret. Un film extraordinar care m-a facut sa ma simt iar copilul increzator si plin de speranta, am plans, am ras, m-am emotionat si pentru cateva ore sufletul meu a vibrat in acorduri de pozitivitate.

Citește și:

Green Book

Cel mai bun film de la Oscar in 2019 prezinta o poveste de viata reala despre o prietenie frumoasa, care trece dincolo de prejudecati. Un pianist de culoare angajeaza ca sofer si asistent personal un italiano-american dur. Unde? In America anilor 60, o perioada in care rasismul si prejudecatile erau la ordinea zilei. O poveste inspirationala despre cum cei doi isi infrang prejudecatile rasiale si ura nejustificata pentru cei considerati atunci „altfel”.

Someone Great

O comedie frumoasa si o poveste care reuseste sa iti dea speranta si incredere. Prietenia si forta feminina sunt elementele principale in filmul Someone Great. Filmul spune povestea unei femei care reuseste sa isi refaca viata dupa o relatie terminata, cu ajutorul prietenelor si a puterii incredibile pe care o are si de care pana atunci nu era complet constienta.

Citește și:

The Bucket List

Un film care nu are cum sa nu te impresioneze si sa lase o urma de pozitivitate in sufletul tau. Trebuie sa recunosc ca, dupa ce am vazut acest film extraordinar, mi-am pus ordine in ganduri si am facut o lista cu lucruri pe care imi doresc sa le fac in aceasta viata. The Bucket List este unul dintre acele filme de vazut, macar o data in viata, care iti zguduie sufletul din temelii si te face sa realizezi cate de scurta este viata, cat de repede trece timpul pe langa noi atunci cand suntem ocupati cu lucruri care nu conteaza cu adevarat si ca trebuie sa invatam sa ne bucuram din plin de ea. Nu maine, nu peste o saptamana sau un an, acum!

The Hustle

O comedie plina de actiune care reuseste sa te binedispuna. Nu este neaparat cea mai buna comedie pe care am vazut-o, dar este ideala pentru momentele cand vrei sa gandesti mai pozitiv, sa te relaxezi si sa ai putin mai multa incredere in tine. Personajele interpretate de Anne Hathaway si Rebel Wilson pun la cale tot felul de escrocherii pentru a-i invinge pe barbatii care le-au gresit vreodata. In timp ce una este versatila, stilata si irezistibila, cealalta are o inteligenta sclipitoare si o cariSma pe masura, iar impreuna sunt extrem de periculoase.

Citește și:

Christopher Robin si Winnie the Pooh

Un film tare drag sufletului meu, asta si datorita unui personaj care mi-a facut copilaria mai frumoasa – Winnie de Plus. Filmul prezinta o aventura emotionanta despre prietenie si familie si, totodata, te invita la joaca si la savurarea micilor placeri ale vietii. De prea multe ori uitam sa ne mai bucuram de lucurile mici, care chiar ne pot face viata, daca nu mai frumoasa, macar mai placuta si mai usor de trait.

Everybody’s Fine

Dupa moartea iubitei sale sotii, Frank (interpretat de talentatul Robert de Niro) decide sa faca o calatorie si astfel sa isi viziteze toti copii care locuiau in siferite state. In timpul acestei calatorii neasteptate, afla multe lucruri despre familia sa –atat neasteptate, cat si interesante si realizeaza cat de important este sa pastrezi legatura si sa te implici in viata persoanelor pe care le iubesti.

Citește și:

Mamma Mia

Un film care reuseste sa te binedispuna si sa iti schimbe starea de spirit instantaneu, atat datorita coloanei sonore, cat si povestii si personajelor. Actiunea se petrece in taramul mirific si spectaculos al Greciei pe ritmurile celor de la ABBA. Distributia este si ea una pe masura: Meryl Streep o interpreteaza pe Donna Sheridan, o femeie rebela si ambitioasa, a carei fiica, Sophie (Amanda Seyfried) este rezultatul unei veri vesele petrecute pe o insula din Grecia, in anii 70, unde s-a indragostit de trei barbati. Cei trei potentiali tati vin la nunta lui Sophie, dorind sa descopere a cui fiica este de fapt. Posibilii tati sunt interpretati de Pierce Brosnan, Colin Firth si Stellan Skarsgard.

Amelie

Printre filmele de vazut atunci cand simti nevoia de mai multa pozitivitate in viata ta, se numara si Amelie, o poveste de viata fascinanta din care poti avea multe de invatat. Filmul ne prezinta o adevarata lectie de viata despre cum se poate trai frumos, dincolo de toate greutatile care apar in cale sau de traumele si dezamagirile din trecut, care ar trebui sa se piarda undeva intre dorinta de a-ti face un viitor asa cum iti doresti si placerea de a trai in prezent. Amelie se hotaraste intr-o zi ca are o misiune pe aceasta lume, si anume: sa schimbe vietile celor din jur, nascocind tot felul de strategii ca sa intervina in existenta acestora, fara ca ei sa stie.

Citește și:

Foto prima pagina: By Roman3dArt, Shutterstock

Vizionare placuta


Un râs colorat, contagios și un optimism molipsitor. O rebelă independentă, cinefila convinsă, o visătoare spontană îndrăgostită de călătorii și mistere gata de a fi descoperite. Un...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.